Annonssamarbete med Creative

Artikeln innehåller reklamlänkar

Artikeln innehåller reklamlänkar
Vinn Creative MUVO 2 – Bärbar & vattentålig Bluetooth-högtalare

Vinn Creative MUVO 2 – Bärbar & vattentålig Bluetooth-högtalare

Flatlay with Creative MUVO 2 Bluetooth Speaker, Latte, Ray-Ban & Cupcake

Jag älskar att resa och jag älskar musik, så vad passar inte bättre än en giveaway som kombinerar det båda? I samarbete med Creative tävlar jag ut ett exemplar av deras helt fantastiska högtalare MUVO 2.

Tro mig, det är ett must-have till alla utflykter och picknicks i sommar, till gråa städdagar hemma, partyn och alla framtida resor. Creative MUVO 2 är en vattentålig Bluetooth-högtalare med inbyggd MP3-spelare. Det innebär att du inte längre behöver oroa dig för att du inte har plats med alla dina favoritlåtar på dina smarta enheter – eller för att din högtalare ska bli blöt. Eftersom högtalaren är vattentålig kan du smidigt ta med dig högtalaren till stranden, till poolhänget eller till weekendresan till London (som jag gjorde nu).

Med den inbyggda MP3-spelaren kan du även ladda upp tusentals låtar till ett microSD-kort och ta med din favoritmusik och ljudböcker var du vill.

Som grädden på moset är högtalaren lätt och slinker smidigt ner i väskan och låter dig spela musik nonstop i tio timmar.

Creative MUVO 2 Bluetooth Speaker

Om Creative MUVO 2

 • Stor bas som levererar fantastiskt ljud
 • Vattentålig design
 • Väger bara 340 g
 • Spela musik nonstop i tio timmar och ladda smidigt via micro-USB
 • Fungerar som högtalartelefon – När din mobil är ansluten via Bluetooth fungerar MUVO 2 som en högtalartelefon så att du kan ta emot samtal samtidigt som du lyssnar på din musik
 • Finns i fyra olika färger: röd, blå, svart och grå

Creative MUVO 2 Bluetooth Speaker

Ni som brukar se mina Instagram Stories vet att jag älskar att ha musik till mina videor. Om jag inte spelar direkt från telefonen älskar jag att spela upp musiken direkt från den trådlösa högtalaren. Jag brukar ha ett soundtrack till varje resa med låtar jag tror kan passa till olika situationer. Musik får upplevelser att bli ännu mer minnesvärda!

Creative MUVO 2 Bluetooth Speaker

Sååå vad sägs om att lägga vantarna på en egen högtalare? Tävla och vinn en Creative MUVO 2 högtalare i valfri färg (värde ca 760 kr)!

Så tävlar du:

1. Motivera kort i en kommentar varför du vill vinna.
2. Berätta vilken färg du vill ha på högtalaren om du vinner. Du hittar alla färger → HÄR.

För plus i kanten:
• Följ @adaras på Instagram

• Följ Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen avslutas 8 mars klockan 23.59. Lycka till! ♥
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Sofia Hellsten, stort grattis till dig!

Creative MUVO 2 Bluetooth Speaker

BONUS: Rabattkod på Creative

Fördubbla nöjet med bredare stereo! Även om du vinner denna tävling kan jag tipsa om att du kan parkoppla två MUVO 2-högtalare för att bredda ljudet ännu mer.

Fram till 15 mars får du 20% rabatt på Creatives högtalare med koden:

ADARAS20

Creative MUVO 2 Bluetooth Speaker, Latte, Ray-Ban & Cupcake

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

84 reaktioner på ”Vinn Creative MUVO 2 – Bärbar & vattentålig Bluetooth-högtalare”

 1. Snart kommer jag att flytta hemifrån och då behöver jag definitivt en bra högtalare och musikspelare. Jag har en jobbig period med uppsatsskrivandet så jag skulle bli väldigt glad om jag kunde vinna.
  Följer på IG och FB!

 2. Jag skulle vilja vinna den här till min sambo för att fira att han precis fått nytt jobb. Han älskar musik och har önskat sig en bärbar högtalare länge, men har inte hittat någon som fallit honom i smaken. Jag tror han skulle vilja ha en svart 🙂

 3. Åh va roligt med tävling! Jag skulle vilja vinna just för att ha denna i mina nya lägenhet, hittills äger jag inte någon stereo och som alla vet så är mobilens ljud inte tillräckligt. Detta hade varit otroligt roligt att få till mig och min sambo, för att få grymt ljud i lägenheten! Jag vill gärna ha svart! Följer även på FB och instagram (sjundeseptember) !

 4. Jag har ingen el i min stuga, så när vi har spelkvällar brukar vi lyssna på en gammal radio med mer än 40 år på nacken! Då kan man inte välja musik, med denna mackapär skulle jag ju kunna koppla upp mobilen och spela passande musik som hela gänget gillar! Jag skulle vilja ha den svarta.

 5. Vilken dröm det hade varit om jag vann denna högtalare! Känner att jag skulle ha en väldigt stor användning av den då jag är en riktig äventyrare som älskar att resa, festa och styra ihop saker med mina vänner, och denna bärbara högtalare i färgen svart skulle bli min följeslagare på alla framtida festligheter. Inget säger ju stämningshöjare bättre än musik? Att få vinna denna skulle verkligen förgylla och förenkla mitt liv så mycket.

  Följer dig på facebook!

 6. Men åh! Får jag först och främst säga vilka fantastiska bilder du har tagit Ida! SÅ DUKTIG! Och anledningen till att jag vill vinna denna lilla högtalare är följande! Går alltid runt med musik, och spelar ofta upp för vänner. Men då räcker oftast inte mobil ljudet. Jag vill ha något man kan “lyfta taket” med 😉 Därför vill jag vinna! Kram

 7. Det är nästan farligt med en sån här tävling, då jag är en riktig musiknörd. Med musiknörd menar jag inte nån som lyssnar på musik ibland. Här hemma pumpas musiken i högtalarna nästan dygnet runt och om jag vinner så har jag en perfekt möjlighet att *glädja mina kollegor med musik på kontoret.

  Jag skulle vilja vinna den svarta! Grymt snygg och stilren och såklart följer jag dig redan på alla kanaler 🙂

  *eller störa

 8. Jessica Hellström

  Det är sportlov och nu hade denna högtalare varit grym, på skoterutflykten med kolbulleätning, i pulkabacken och på skridskoplan, barnen och jag älskar att höra på musik, humöret blir på topp och energin ökar. Min favoritfärg är röd så en röd Creative MUVO 2 högtalare toppen att få vinna och sprida musiken vidare 🙂

 9. Alltså… JAAA!! Jag vill ha en MUVO! Galet avis på min kompis som har en, sååå bra ljud. Vill oxå, dels för att den är löjligt snygg och dels för att jag älskar musik och lyssnar jämt, dock via TV:n vilket inte ger nått bra ljud tyvärr. 🙁 En svart hade jag valt!

  Följer på Insta (hannaofsweden) och FB (Hanna Arvidsson).
  Håller tummarna!

 10. Jag vill vinna en för min son på 11 år tar min gamla högtalare hela tiden. Han har gått från att vara liten pojke till stor kille. Vi har gjort om hans rum till ett tonårsrum. Han har fått ett eget spotifykonto och känner att det som saknats var en högtalare. Därför har inte jag någon kvar i köket där jag för jämnan står. ( Med glädje) Jag vill vinna en Röd. En glädjens färg <3

 11. Wow den här skulle passa perfekt till min resa till Mexiko i sommar, då har jag, min sambo och våra vänner äntligen tagit examen efter tre års studier och ska sammanfatta våra år med en fantastisk resa med MYCKET musik, dans, sol, bad och god mat! Eftersom detta peppade gäng lär hänga på stranden en hel del så låter denna vattentäta högtalare som en perfekt lösning för oss! Jag är med och tävlar för hela gänget och en grå snygg högtalare skulle passa oss perfekt!

  Följer på FB och IG, Sofia.Hellsten
  Kram!

 12. Finns inget som skulle vara mer perfekt att ha med sig på min roadtrip i USA i sommar där jag och en musiktokig vän ska bila längs highway 1 och lite därtill. Vi fullkomligen älskar att lyssna på musik tillsammans och denna högtalare skulle verkligen ge hela resan ett lyft!
  Följer självklart på Instagram och facebook. Du är toppen och dina bilder är fantastiska!

 13. Denna blåa creative högtalare skulle bli min nya bästa vän om den blev min. Den skulle få hänga med mig runt om i världen och på olika festivaler, vi kommer att ha fina stunder vid campingbrasan, vi skulle se fina solnedgångar vid stranden tillsammans, självklart få träffa mina vänner som säkert kommer gilla Creative lika mycket som jag, den skulle aldrig få vara ensam. Creative och jag skulle få dela många fina och roliga minnen tillsammans ?

 14. Jag hoppas få vinna då jag är en riktig music-oholic! För att ta mig igenom en arbetsdag MÅSTE jag få lyssna på musik men nu har arbetsplatsens högtalare lagt av och plötsligt är världen väldigt grå och trist 🙁 En röd högtalare hade satt färg på tillvaron igen! Följer dig på Insta och FB 🙂

 15. Freia Bergström

  Jag vill vinna eftersom jag konstant lyssnar på musik, podcasts och böcker! Jag är hatar hörlurar och har inget emot att störa andra med min musik, kanske kan få pappa att börja lyssna på något från det här århundradet. Om jag vann skulle jag vilja ha den svarta! 🙂

 16. teodora radojicic

  Denna tävlingen kom perfekt upp nu när jag nämligen tappat bort min älskade lilla högtalare som jag köpte på Ullared för mina sista pengar från barnbidraget. Jag är verkligen en musik människa, musiken har följt med mig i både glada men dåliga stunder i livet, musiken finns alltid där när kanske ingen annan finns där för en. Lite som att musiken pratar med mig när jag inte har någon att vända mig,och den får alltid mig på positiva tankar. Skulle blivit superglad om jag vann så jag kunde få spela upp mina favvisar på hög volym vart jag än går!! Hade blivit glad om jag vann en grå.
  Följer dig även på alla sociala medier.

  Massor med kramar från mig!

 17. Jag vill vinna detta så jag får motivationen att röra på mig ännu mera och ha musik i badrummet då jag gör mig i ordning skulle vara super . Jag hoppas jag vinner en röd ,skulle passa min inredning superbra 🙂

 18. Madelene Wikberg

  Jag ser två perfekta användningsområden för den tjusiga (blå) högtalaren:
  – I trädgården i sommar när jag och barnen hoppar studsmatta/springer runt/sår frön
  – I badrummet när jag duschar! Hur lyxigt?!

 19. Följer på FB då jag inte har Instagram.

  Med en liten herre i huset som också älskar musik hade vi mer än gärna velat ha en sån här cool högtalare! Perfekt att ta med sig ut på altanen, i trädgården eller till en dag på stranden. En röd röstas det på om vi vinner 🙂

 20. Hampus Passmark

  För mig kvittar vilken färg högtalaren kommer i, det är ju som sagt musiken som jag vill åt. Skulle funka kanon att ha en bärbar högtalare, för att den är ju som sagt bärbar, prima! ?

 21. Nä nu är det hög tid att bli modern,
  skaffa en högtalare som är extern.
  Min nuvarande är säkert åtta år,
  sladden max en meter når.
  Jag får alltid be någon gäst,
  att ta med högtalare om det är fest.
  Med Muvo 2 skulle jag ständigt spela,
  musik i hela lägenheten dela.
  Svänga min lurviga i varje rum,
  utan att känna mig det minsta dum.
  För det finns så mycket bra musik,
  världen är på många talanger rik.
  Är nu för Dannys – Super 8 fast,
  första gången jag hörde den gråten sprack.
  En otroligt vacker stämma,
  som skulle spelar upp här hemma.

  Om jag hade lyckan att vinna skulle jag önska mig en svart högtalare.

  Följer såklart på instagram: @johannaeericson

  Kram

 22. Jag är en studerande tvåbarnsmamma som har extremt lite egentid. Det gäller att verkligen ta till vara på den tid som blir “över” utanför studier och vardagens underbara men många gånger tuffa karusell med småbarn. Jag älskar att basta och med denna lilla bärbara högtalare skulle jag kunna lyssna på ljudbok medans jag bastar då jag skulle kunna placera den precis utanför dörren och där av skulle den inte skadas av värmen. Oj vilken vardagslyx det skulle vara för mig! Håller tummarna för vinst och önskar mig en grå.

 23. Annika Andersson

  Vore perfekt till altanen i sommar! Jag önskar mig en röd och fin. Gillar på instagram som annikaandersson111.

 24. Jennifer Bruset

  Åh denna vore helt underbar att ha, mest hela tiden faktiskt! I badrummet (vattentålig, yes!), lekrummet, sovrummet å en härlig podd när man vill vila, till sonen när han ska sova om kvällen, så slipper jag lägga in mobilen som jag behöver smyga in och hämta senare, mm. Jag hoppas jag vinner, varför har ingen föreslagit detta för mig innan, wohoo!

 25. Det vore jättekul att få vinna denna snygga högtalare! Vilken färg det blir spelar ingen roll men om jag skulle välja en skulle det bli svart för då skulle den matcha pilotsolglasögonen och kepsen! Jag som älskar att dansa skulle gå runt med den i sommar och dansa loss på stranden tillsammans med goa människor. Musik för mig är glädje och gemenskap!:)

 26. Linn Elofsson

  Nu när mamma och pappa blivit pensionärer vore en Creative-högtalare toppen! Tillsammans kan de lyssna på gammal go musik eller varför inte en ljudbok tillsammans! Den röda var fin!
  (Goblinn på instagram!)

 27. Jag sörjer min gamla mp3 som plötsligt dog, den hade av allt mitt lyssnande fått nog. Dessvärre försvann alla 500 låtar på en sekund, att jag är deppig just nu har därför en grund.Det vore underbart om jag fick lyckan att vinna, då kan jag återigen in i musikens värld försvinna 🙂 Grå

 28. Christopher Bergdahl

  Jag och mn sambo (blivnade fru) åker ofta på olika äventyr och vi båda ÄLSKAR musik, tursamt nog samma musik också. Och eftersom denna högtalare är både snygg, vattentålig och verkar låta grymt så vore den helt perfekt för oss att ta med oss på kommande äventyr och upptåg oavsett om det är i skidbacken eller på longboard-tur vid strandpromenaden! Den gråa är helt klart läckrast!

 29. Jennifer Andersson

  Vi vet alla att Sveriges väder sällan är att lita på, så att ta med denna vattentäta högtalare på kommande äventyr skulle verkligen lyfta upp vilken dag som helst, i både vått och torrt! Den skulle bara vara det perfekta ögon- och örongodiset (det sista lät snuskigt) i färgen GRÅ 😀

 30. En speciell låt från varje speciell stund i livet – samlade i en spellista.
  För vad är bättre än att genom musik komma så nära gamla minnen som man bara kan?
  Inte mycket.

 31. Hej Ida!

  Jag skulle super gärna vilja vinna denna för att vi äntligen flyttat till hus och jag har fått mina älskade tvillingflickor. Jag skulle så gärna vilja använda denna när vi sitter ute på gräsmattan till sommaren på en filt & myser under ett träd. Har verkligen den perfekta bilden framför mig 🙂

  En svart vacker en hade suttit fint 🙂 Kram
  [email protected]

 32. Annika Nilsson

  WOW!
  Är musiknörd,
  perfekt sound gör mig rörd!

  Creative MUVO 2 lockar,
  hela jag rockar!

  Hoppas på en svart!
  Gillar/Följer på instagram (aneritrea) och Facebook (Annika Nilsson)

 33. Christina Kristiansen

  Hade jag vunnit så hade jag spelat så otroligt hög musik att grannarna hade blivit blå, jag hade skrikit av full hals och dansat runt i mina trosor och inte brytt mig om någon tittat in. Att leva livet vore något man kunde göra i sin lägenhet med en sån läcker högtalare. Det var längesen man kunde njuta av bra musik med bra ljud och kvalitet – därför önskar jag så hemskt gärna att vinna en högtalare från er. När jag ibland har svårt att lämna lägenheten kan jag då istället dansa av mig all ångest och inte tänka på att hörlurarna är i vägen, utan att jag kan röra mig fritt och slänga runt med mina armar – och bara må!

  Jag önskar mig en i grått om jag får äran av att vinna!
  följer både på facebook & instagram, såklart!

 34. Hej! Jag och mina kompisar ska åka transsibiriska järnvägen i sommar och det vore guld att kunna lyssna på musik tillsammans eller varför inte en ljudbok? Hur kul vi än har med varandra tror jag att vi kommer att tröttna på varandra efter 5 dygn tillsammans i en trång kupé! 😀

 35. (Grå) Skulle vara härligt att lyssna på intressanta podcasts när jag ligger i badkaret utan behöva vara rädd för att högtalaren skall paja på grund av vattenstänk 🙂

 36. Åh vad praktiskt! Den är vore PERFEKT att ha med när jag tränar balett då batteriet på min telefon börjar sina lite och de skulle göra de möjligt för mig att använda mobilen till att filma istället så jag ser vad jag behöver rätta till och att ha bättre ljud vore ju en dröm! Sen när jag går till stranden i sommar och även när jag kör utomhusträning vore de perfekt att ha härlig musik till. Musiken är ju halva poängen med träningen. Hihi! ❤

 37. Hej hopp

  Jag reser en hel del med jobbet och det är förvånansvärt få hotell som tänkt på att gästerna faktiskt är på rummet en del och kanske vill lyssna på lite musik då. Skulle gärna packa med mig en MUVO och lyssna på det JAG vill NÄR jag vill…
  Sen att den är vattentålig gör att den kan få vara med när man delar ett bad med sambon och kör lite romantiska toner…

  En röd vore fint.

  Ha det fint
  Tommy (axtommy på Insta)

 38. Önskar mig bärbart ljud med resonans
  som jag lätt kan ta med “nån annanstans”
  Liten förstärkare med stor kapacitet
  som precis som jag gillar kreativitet
  Skulle ha mycket glädje av Creative Muvo 2
  och skulle jag vinna så väljer jag en grå!

 39. Gillar/följer som Paola Allegrini/@mikkimuz
  Dottern ska u på klassresa genom Europa i sommar – med buss. Många långa timmar, mycket slapptid – musik kommer att bli såå viktigt särskilt som hon går i musikklass! Denna högtalare vore verkligen den perfekta resekompanjonen. En grå tror jag hon skulle gilla.

 40. Jag är ute efter någon liten och bra högtalare, helst trådlös och bärbar. Att vinna en sådan vore ju suveränt! Får jag en blå, kallar jag den på sci-fi-nördigt vis för Deep Blue Thought och är lycklig dagarna i ända!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet