Cream Lace Platform Sneakers

Cream Lace Platform Sneakers

Platform Sneakers Cream LacePlatform Sneakers Cream LacePlatform Sneakers Cream Lace

Hur fina är inte dessa platform sneakers på en skala? Jag har i stort sett bott i skorna sedan jag fick med mig dem från Belle Shoes tidigare i veckan. De är så bekväma, snygga och somriga. Om du själv är sugen på ett par kan jag tipsa om att de just nu går att fynda på rea för 199 kronor på Belleshoes.se. De finns flera olika färger att välja bland, mina skor heter “Cream Lace“. ♥♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”Cream Lace Platform Sneakers”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet