Artikeln innehåller reklamlänkar

BTS: Lyxig stylingdag med Elnett

Lyxig stylingdag med Elnett - Emir Kapetanovic

I dag har jag fått känna mig som en liten prinsessa! Elnett bjöd in till två timmars härlig styling på Nobis Hotel. Efter en himla god frukost blev jag stylad av stylisten Jennifer Hedlund, sminkad av L'Oréal Paris officiella makeupartist Teresa Grundin och fick håret fixat av L'Oréal Paris stjärnfrisör Emir Kapetanovic. Hallå, hur lyxigt? Jag önskar att jag kunde få hjälp av Emir, Teresa och Jennifer varje morgon haha. Jag kom till Nobis Hotel som en zombie och gick hem med nytt självförtroende. Glammiga lockar och läppstift har den effekten.

Något som gjorde morgonen extra rolig var att även ett filmteam var på plats och filmade en ”how to get the look”-video som en del av Elnetts re-launch. Min video är bara en av de ni kommer kunna se framöver, även Malin var på plats och blev sjukt snyggt stylad. Det kommer bli superkul att se videoklippen sen! Till dess att jag kan visa upp mer bjussar jag på några behind the scenes-bilder 😀

Lyxig stylingdag med Elnett vvvNobis Hotell - Elnett Lyxig stylingdag med Elnett Lyxig stylingdag med Elnett - Teresa Grundin Lyxig stylingdag med Elnett Nobis Hotell - Elnett Lyxig stylingdag med Elnett Lyxig stylingdag med Elnett - Emir Kapetanovic

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share