Artikeln innehåller reklamlänkar

I boken Loopa Affärsutveckling För Entreprenörer …

I boken Loopa Affärsutveckling För Entreprenörer …

loopa-affarsutveckling-for-entreprenorer

… hittar du mig och min blogg i kapitel 2. Drivhuset kontaktade mig i våras och frågade om jag ville medverka i deras nya entreprenörsbok angående mina erfarenheter av Business Model Canvas (BMC). Det ville jag självklart! BMC är ett helt fantastiskt verktyg som används för att utveckla sin affärsmodell, hitta nya möjligheter och skapa en bra översikt över affärsidéns logik.

Jag använde dels verktyget i Drivhusets Förinkubatorprogram hösten 2012 men fick även mycket användning för den i våras i programmet Starta Farsta. Till skillnad från en affärsplan ger BMC dig en betydligt bättre översikt över verksamhetens logik med kundrelationer, kundsegment, kanaler och intäktsflöden.

loopa_affarsutveckling-for-entreprenorer

Jag har bara bläddrat i “Loopa Affärsutveckling För Entrprenörer” lite snabbt. Men jag måste definitivt ta och läsa den här boken senare i höst (det säger en hel del eftersom jag nästan aldrig läser böcker frivilligt nuförtiden). Boken innehåller lättlästa och superintressanta kapitel som inspirerar en till att våga ta steget och förverkliga sin idé samt visar hur man kan driva sin affärsidé till kundsuccé.

loopa-affarsutveckling_for-entreprenorerloopa_affarsutveckling-fo_entreprenorer

Säg till om ni är intresserade av att veta mer om BMC! I så fall kan jag fixa ett inlägg om bara det och visa mer praktiskt hur jag använt affärsutvecklingsverktyget samt hur jag tänker fortsätta jobba med det i mitt företag 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

7 reaktioner på ”I boken Loopa Affärsutveckling För Entreprenörer …”

    1. Nämen åååh vad roligt att höra! Låter som en jättekul utbildning, stort lycka till med den! 😀 Hoppas boken kommer till användning också ^^ Kramis!!

  1. Såååå kul! Starten för utbildningen “Drivhusets Sommarföretagare 2016” ägde rum idag. Vi har denna bok som ett verktyg under kursens gång. Jag är så taggad på vad denna resa har att erbjuda! Haha, blev jätteglad när jag såg att du var med i boken. Har ju följt dig och din blogg ett bra tag nu. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
40 Shares
Pin
Share
Tweet