Artikeln innehåller reklamlänkar

Body Balm White Chocolate – ekologisk återfuktning för chokladälskare

Maria Åkerberg Body Balm White Chocolate Maria Åkerberg Body Balm White Chocolate Maria Åkerberg Body Balm White Chocolate

Gillar du vit choklad? Då kommer du att älska Body Balm White Chocolate från Maria Åkerberg. Det är ett ekologisk kroppsbalsam som innehåller lyxiga ingredienser som mjukgörande kakaosmör och vaniljextrakt. Det smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Men låt inte den lilla förpackningen lura dig. Body Balm White Chocolate har en rik konsistens och är otroligt dryg. Det är inte mycket produkt som behövs för att smörja in hela kroppen.

Kroppsbalsamet används vid fördel efter bad eller dusch när huden fortfarande är fuktig. Men minst lika bra passar den till en varm massage samt inpackning – av både ansikte och kropp. En toppenprodukt helt enkelt! Jag kan inte få nog av den härliga konsistensen och den underbart milda doften av vit choklad.

Betyg: ♥♥♥♥♥ (5 av 5)
Pris: 225 kronor (100 ml)
– En otroligt dryg multiprodukt som absorberas snabbt, doftar helt amazing av vit choklad och direkt gör huden mjuk och len.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share