Beauty hack: Balsam som rakgel

Beauty hack: Balsam som rakgel

balsam-som-rakgel

Slut på rakgel? Ett smart husmorsknep är att använda vanligt hederligt balsam som rakgel istället! Det spelar absolut ingen roll vilket märke det är. Ta det du har tillgängligt. Balsamet mjukar upp hårstråna och gör det enkelt att raka sig. Benen blir dessutom både mjuka och lena. 

Jag vet inte hur många gånger jag har stått i duschen och upptäckt att raklöddret är slut eller att jag glömt att packa med det i resväskan. Det här är ett grymt knep som räddat mig från stubbiga ben flera gånger 😉

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

6 reaktioner på ”Beauty hack: Balsam som rakgel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet