This post is available in

adaras-blogazine-varumarke

I våras gjorde jag något som jag tänkt på i flera år. Att ansöka om att registrera Adaras Blogazine som varumärke hos Patent- och Registreringsverket. Och i dag fick jag min lilla dröm besannad. Svart på vitt. Nu är Adaras Blogazine® inte bara ett namn utan ett skyddat varumärke.

Det känns helt fantastiskt att äntligen ha tagit det här steget. Jag älskar att jobba med sociala medier och har så många idéer och drömmar som jag vill förverkliga. Ett mål är att jobba upp ett starkt varumärke. Att varumärkesskydda mitt namn har därför varit högt upp på min to do-list. Det höjer värdet på mitt företag, kan tydligare symbolisera min verksamhet och med ensamrätten blir det samtidigt en trygghet för mig.

Nu är mitt nästa steg att börja jobba in varumärket. Först och främst ska jag börja med att byta namn på flera konton på sociala medier. Lite ångest har jag över att ha behövt skapa en helt ny Facebooksida. Jag har försökt begära namnändring men eftersom det inte funkar har jag nu skapat en ny sida med rätt namn. Så från närmare 2 000 likes får jag nu börja om från början. Jag hoppas såklart att ni vill fortsätta följa mig där istället! Det kommer bli mer fart på den Facebooksidan med exklusiva tips, tävlingar och mycket mer 🙂

adaras-blogazine_Facebook

Klicka in här för att komma till min nya Facebooksida:
Facebook.com/adarasblogazine

Massa kärlek! ♥

18 KOMMENTARER

  1. Gillar givetvis den nya sidan!

    Har faktiskt samma problem när det gäller Facebook, då vår sida heter Mammamingel 2013 och själva webbadressen hänvisar till Mammamingel2012, när vi i själva verket kör vårt event för fjärde gången 2015. Helst av allt skulle vi därför vilja byta namn kort och gott till enbart Mammamingel utan årtal bakom, men det vill inte riktigt Facebook gå med på så vi har kanske inte mycket till val än att byta till en helt ny vi heller? 🙁

    Kram Sanna

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.