Artikeln innehåller reklamlänkar

3INA: Här är 9 anledningar att spana in det nya färgglada sminkmärket NU!

3ina Store in Kista Galleria

Har du hört talas om det nya sminkmärket 3ina som lanserades i Sverige i höst? Om inte har du verkligen något att se fram emot. Detta innovativa och kreativa kosmetikmärke har redan börjat ta över världen med sina färger och härliga syn på skönhet.

Bakom 3ina (uttalas Mina) står de spanska grundarna Pablo Rivera och Make Eve. Första butiken öppnades på James Street i Covent Garden, London, i februari 2016. Sedan dess har 3ina etablerat sig i länder som Australien, Malta, Grekland, Italien och Sydafrika. Nu i höst kom turen till Sverige när 3ina öppnade en butik i Täby Galleria och Kista Galleria. Innan året är slut planeras lansering av en webbshop. Inom tre år planeras lansering av upp till 300 nya butiker.

Med andra ord: du kommer garanterat höra mer från denna skönhetsraket! Jag besökte butiken i Kista Galleria och blev så himla peppad och inspirerad av alla färger, produkter och kampanjbilder. För att du ska förstå vad jag snackar om kommer här:

9 anledningar att spana in 3ina

Det är hög kvalitet

Blue metallic cream eyeshadow

Varumärket kännetecknas av sina lyxiga, högpigmenterade produkter och breda färgskala.

Det är billigt. Överraskande billigt.

3ina Nail Polishes

Det är lätt att tro att kvalitén kommer med ett högre pris. Ett nagellack för 69 kr och en mascara för en hundring? Ja, du ser rätt. Priserna är överraskande plånboksvänliga.

Tillverkningen sker i Europa

Colorful eyeliners

De billiga priserna har inget med Kina att göra.

3ina hyllar mångfald – och det syns!

3ina Makeup Looks for Christmas 2016

Originellt och inkluderande. 3inas vision är att hylla självständiga kvinnor världen över och främja mångfald. Och vet ni vad? Det syns direkt när du kliver in i butiken eller kikar in på 3inas hemsida!

Det är snygga produkter

Colorful Cream Eyeshadows in a makeup store

Kolla bara på detta bildbevis.

Det är inspirerande

3ina's Beautiful Models

3ina är ett innovativt och modigt skönhetsvarumärke som lyckas sticka ut ur mängden. Du kommer kanske inte måla två röda streck precis under ögonbrynen imorgon, men du vågar kanske satsa på mer färg till vardags.

Det finns alla färger du kan tänka dig (och inte tänka dig)

Colorful makeup in Store

Vad sägs om äventyrligt grön mascara eller en gul krämig ögonskugga? 3ina har allt!

Nya produkter lanseras var tredje vecka

3ina MakeupStore in Stockholm

3ina satsar stort på att snabbt kunna plocka upp trender och skapa nya inspirerande produkter. På bara fyra månader kan 3ina skapa nya produkter som lanseras var tredje vecka.

Du kommer garanterat hitta nya favoriter!

3ina Colorful Makeup Store

Med över 500 produkter inom kategorierna ögon, läppar, ansikte, hudvård, naglar och redskap kommer du garanterat hitta nya plånboksvänliga favoriter.

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share