Sök
Stäng denna sökruta.

Adaras Blogazine #1 2013/2014

ADARAS Blogazine #1 2013/2014

adaras_blogazine

Jag har länge bloggat med konceptet att mixa personliga blogginlägg med tidningsinslag. Nu har jag äntligen tagit allt till nästa nivå. I detta blogazine. Med hjälp av alla underbara bloggläsare som redaktion har jag skapat en bloggtidning med hela 79 sidor fullproppade med egoboost, mode, skönhet, smarriga recept och kreativitet i alla dess former. Det har inte bara varit en chans för dig som läsare att synas utan är nu också en chans för dig att upptäcka nya fantastiska pärlor i det stora blogghavet.

För mig har det även varit en chans att komma närmare dig som läsare, något som har varit fantastiskt roligt. För tänk vad vi kan skapa tillsammans! Jag vill än en gång tacka för alla tips som kommit in samt för ert härliga engagemang. Utan er hade det här aldrig varit möjligt.

Nu hoppas jag att detta blogazine inspirerar, peppar och motiverar dig. 
Har du tips om vad som borde finnas i nästa nummer?
Mejla [email protected]!