Artikeln innehåller reklamlänkar

Webshop favs #2: Mina bästa köp från Oasap.com

Oasap.com favorites

Låt mig presentera andra delen av Adaras webshop favs! Denna gång listar jag mina bästa köp från en internationell favoritsida, Oasap.com.

Jag har beställt från Oasap.com i flera år. Det var en av de första internationella sidorna jag började handla mer regelbundet från. Anledningen är fantastiska kläder till struntsummor. På riktigt, man kan få en helt ny garderob för under 1 000-lappen. Det tar visserligen ofta upp till en månad innan ens beställning kommer fram och kvalitén är varierande, men det är ändå alltid väl värt väntan.

Webshop favs #2: Mina bästa köp från Oasap.com

Black Skater Skirt

Sweet round skirt

Kanske det mest använda plagget ever i min garderob? Min svarta skaterkjol sitter som ett smäck och är en solklar favorit. Perfekt längd och framförallt perfekt tyg! Det här är det enda svarta plagget i min garderob som inte är en magnet för katthår. Lovely! Finns på rea just nu för drygt 100 kr → här.

Nordic Print Oversized Knitted Jumper

Nordic Print Sweater

Bästa och mysigaste tröjan ever! Mönstret med renarna i fokus grep tag i mitt norrlandshjärta vid första ögonkastet. Det var 1 augusti 2012. Nu, drygt två och ett halvt år senare är jag fortfarande lika fascinerad av denna Nordic print sweater. Jag använder den främst hemma som myströja, men den passar minst lika bra till tuffa klackar eller Dr. Martens. Det bästa för er? Tröjan finns fortfarande i lager! Den finns att köpa på rea just nu för drygt 170 kronor → här.

Måste även inflika att jag tycker det är så roligt hur mycket min bild i mitten har spridits online. Jag laddade upp den på Oasap 2012 och efter det gick folk bananas. Jag får än i dag besökare som trillar in efter att ha sett min ”nordiska bild” haha 😀

Tattoo Bodycon Mini Dress

Tattoo Sleeves Bodycon Mini Dress

Min senaste favoritklänning från Oasap! Den är svart, ruskigt bekväm för att vara en bodycon och är smickrande för figuren. Kostar drygt 184 kronor och finns att köpa → här.

Faux Fur Leopard Jacket

Leopard Hooded Faux Fur Coat

Jag är sååå glad att jag hann lägga vantarna på min fuskpälsjacka innan den sålde slut. Jag vet inte ens hur många gånger jag använt den. Den är så gosig! Och fin. Och leopardmönstrad.

Favorites from Oasap.com
Några fler favoriter från Oasap ser ni ovan. Min älskade sommarklänning, ännu en oversize-tröja, en blå klänning, Kenzo-inspirerad tröja, tigerbälte och en bodycon med ett färgglatt blommönster som alltid får mig att le.

Tips om du ska beställa via Oasap:

* Tänk på att ha mycket tid till godo. Eftersom du får vänta på ditt paket i några veckor är det såklart roligast att beställa flera plagg på samma gång. Och det kan lätt ta flera timmar att bara bläddra igenom alla olika kategorier.
* Läs recensionerna! Det jag älskar med Oasap (utöver snygga kläder och plånboksvänliga priser) är att det finns extremt mycket recensioner. Det gör det lättare för oss internationella handlare. Kunder är flitiga med att dela med sig av bilder, något som är guld värt. Speciellt eftersom många plagg endast finns i onesize och man gärna vill se hur plagget ser ut i verkligheten – på ”riktiga människor”.
* Lägg allt du är intresserad av i varukorgen och rensa bort allt du inte vill ha sen. Du kan då enkelt jämföra plagg och sparar samtidigt lite tid.
* Spana särskilt in kategorin med klänningar och ytterplagg. Där gör jag oftast mina bästa fynd!