Webshop favs #2: Mina bästa köp från Oasap.com

Oasap.com favorites
This post is available in

Oasap.com favorites

Låt mig presentera andra delen av Adaras webshop favs! Denna gång listar jag mina bästa köp från en internationell favoritsida, Oasap.com.

Jag har beställt från Oasap.com i flera år. Det var en av de första internationella sidorna jag började handla mer regelbundet från. Anledningen är fantastiska kläder till struntsummor. På riktigt, man kan få en helt ny garderob för under 1 000-lappen. Det tar visserligen ofta upp till en månad innan ens beställning kommer fram och kvalitén är varierande, men det är ändå alltid väl värt väntan.

Webshop favs #2: Mina bästa köp från Oasap.com

Black Skater Skirt

Sweet round skirt

Kanske det mest använda plagget ever i min garderob? Min svarta skaterkjol sitter som ett smäck och är en solklar favorit. Perfekt längd och framförallt perfekt tyg! Det här är det enda svarta plagget i min garderob som inte är en magnet för katthår. Lovely! Finns på rea just nu för drygt 100 kr → här.

Nordic Print Oversized Knitted Jumper

Nordic Print Sweater

Bästa och mysigaste tröjan ever! Mönstret med renarna i fokus grep tag i mitt norrlandshjärta vid första ögonkastet. Det var 1 augusti 2012. Nu, drygt två och ett halvt år senare är jag fortfarande lika fascinerad av denna Nordic print sweater. Jag använder den främst hemma som myströja, men den passar minst lika bra till tuffa klackar eller Dr. Martens. Det bästa för er? Tröjan finns fortfarande i lager! Den finns att köpa på rea just nu för drygt 170 kronor → här.

Måste även inflika att jag tycker det är så roligt hur mycket min bild i mitten har spridits online. Jag laddade upp den på Oasap 2012 och efter det gick folk bananas. Jag får än i dag besökare som trillar in efter att ha sett min “nordiska bild” haha 😀