Artikeln innehåller reklamlänkar

Webshop favs #1: 5 budgetfavoriter från Usot.se

Favoriter från Usot.se

Låt mig presentera ett nytt bloggtema här på Adaras! Webshop favsUnder detta tema kommer jag lista personliga favoriter från olika nätbutiker. Först ut är en sida för väldigt plånboksvänliga fynd, Usot.se.

Webshop favs #1: 5 budgetfavoriter från Usot.se

Dödskallescarf

1. Dödskallescarf

Utöver min älskade sjal från Louis Vuitton är min dödskallescarf i svart och vitt de mest använda. Denna budgetfavorit, inspirerad av Alexander McQueens original, passar säsong efter säsong. Att scarfen kostade mindre än en middag ute glömmer jag alltid bort. Den är fortfarande i nyskick.

Drinkpinnar

2. Drinkpinnar

Vad sägs om en hjälpande hand istället för sked? Räck upp en hand för ja! Jag bara älskar dessa drinkpinnar som gör det roligare att röra om drycken. Jag använder dem i allt från iste och smoothies till latte och snow cones. Ett 5-pack kostar 49 kronor. Ett roligt fynd!

Nödladdare till iPhone

3. Nödladdare

Min nödladdare och livräddare i ett. Det är väl känt hur dålig batteritid iPhones har. Jag måste ladda min mobil flera gånger om dagen. Denna chica nödladdare har räddat mig från många annars obeskrivligt tråkiga tågresor mellan Stockholm och Nynäshamn. Nödladdaren är återuppladdningsbar och laddas enkelt med USB. Det är bara att lägga på minnet att ladda laddaren 😉

Roterande iPad-fodral

4. Roterbart iPadfodral i 360 grader

Mitt rosa roterbara iPadfodral är väl använt. Det är ett smidigt, skyddande och simpelt fodral med ställfunktion som gör det lätt att ha paddan i liggande eller stående vinkel.

Kabelorganiseraren

5. Söt kabelorganiserare

Haha tänk att man fortfarande kan bli glad av en liten plastfigur! Jag älskar min lilla kabelorganiserare i form av en liten elefant som håller koll på hörlurssladden i handväskan. Pris? Ynka 29 kronor.

Om ni är sugen på att handla något på Usot.se får ni 20% rabatt på allt med rabattkoden ADARAS 🙂

Inlägget är i samarbete med Usot.se.

Pin
Share
Tweet