Artikeln innehåller reklamlänkar

Webshop favs #3: The Body Shop

Webshop favs #3: The Body Shop

En läsare undrade om jag kunde tipsa om mina favoriter från The Body Shop, och visst kan jag det! TBS är en av mina absoluta favoritbutiker. Trots att jag provar otroligt många skönhetsprodukter använder jag alltid något från The Body Shop varje dag. Det jag framförallt älskar med produkterna är doftupplevelserna och känslan. The Body Shops produkter är så härliga att använda och bjuder på allt från sockersöta must-have-dofter som får mig på gott humör till dofter som garanterar en härlig spa-känsla hemma.

Självklart skiftar mina favoriter från säsong till säsong. Just nu vill jag särskilt tipsa om 12 favoriter jag inte vill vara utan i vår.

Webshop favorites #3: The Body Shop 2015

Webshop favs #3: The Body Shop

1. Fuji Green Tea Body Butter
Som ni redan vet är jag helt galen i den nya Fuji Green Tea-serien som innehåller handplockat grönt te från Mount Fuji i Japan. Seriens spa-känsla och den uppiggande och otroligt fräscha doften gör det till en av mina favoritkollektioner någonsin från The Body Shop. Om det bara är en produkt jag skulle rekommendera så är det denna lätt vispade kroppskräm. Den är perfekt att använda på kvällen när du vill stressa ner och bara ta det lugnt.

2. Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask
En vårdande leave-in-ansiktsmask som jag inte vill vara utan. Massera in den i ansiktet innan du går och lägger dig och du kommer vakna upp med en hy som känns piggare, smidigare och uppfriskad. Denna är perfekt om du känner dig glåmig eller zombie-aktig – samt om du vill slippa vakna upp med kuddavtryck i ansiktet. Jag har märkt en enorm skillnad med Bouncy Sleeping Mask. Rekommenderar den starkt!

3. Honey Bronze Shimmering Dry Oil
Inför sommaren provar jag alltid en massa olika skimrande torroljor. Jag kommer ständigt tillbaka till Honey Bronze. Den doftar gudomligt gott av honung, ger huden en snygg gyllene ton och färgar inte av sig. Enda minuset är flaskan. Den hade varit ännu smidigare att använda om den varit i sprayform.

4. Early-Harvest Raspberry Edt
Early-Harvest Raspberry är också en av mina absoluta favoritkollektioner från TBS. Jag älskar den syltliknande kroppsskrubben med riktiga hallonkärnor, body buttern och allt annat. Kollektionens mest oemotståndliga ting är dock den lilla parfym som lätt slinker ner i handväskan och gör att man kan njuta av den helt fantastiska hallondoften hela dagen. En perfekt kamrat om du letar efter en somrig, söt och frisk doft!

5. Raspberry Lip Gloss
Jag har alltid ett läppglans från The Body Shop i min handväska. De mjukgör, ger superglansiga läppar med glittrande lyster och doftar amazing. Min favorit är hallon!

6. Moringa Beautifying Oil
Om du är ute efter en multiprodukt är detta ett grymt tips. Beautifying oil är en lättapplicerad torr kroppsolja som kan användas i håret, på kropp eller ansikte för en len och fräsch lyster. Torroljan fungerar även väldigt bra som massageolja! Den finns i flera olika dofter. Själv älskar jag ”moringa”.

7. Tea Tree Cool & Creamy Wash
Detta är en av mina absoluta favoritrengöringar. Jag älskar tea tree oil och denna innehåller just det. Den har en krämig och djuprengörande formula som lämnar huden superfräsch och ren efter användning. Innehåller även mentol som ger en kylande effekt vilket är särskilt skönt nu i vår och sommar.

8. Wild Argan Oil Miracle Solid Oil
En grym allround-produkt med arganolja, kokosnötsolja och shiasmör. Miracle Solid Oil är en koncentrerad fast olja som smälter vid kontakt med kroppsvärmen. Den doftar ljuvligt och passar perfekt för torra armbågar och knäskålar liksom för torra hårtoppar.

9. Honeymania Lip Balm
Jag älskar The Body Shops läppbalsam som mjukgör läpparna och alltid doftar så himla gott. En av mina favoriter är Honeymania som praktiskt taget är som honung för läpparna. Lovely!

10. Baked-To-Last Bronzer
Det här var en av produkterna som jag hann knipa från mina 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop. Bronzern ger ger en perfekt varm solkysst glöd och lyster i ansiktet.

11. All-In-One Face Base
Även denna produkt knep jag från min snabba shoppingrunda på TBS. Det är en grym basprodukt för oss med blandhy. Jag har ofta både oljiga och torra partier och detta puder jämnar ut allt. Den mattar ner oljiga partier och är snäll mot torra zoner. Finishen blir jättesnygg! Pudret kan användas torrt för en lätt finish eller fuktad för ett mer täckande resultat. Tror att denna all-in-one kommer vara en storfavorit även i sommar när man inte vill använda lika mycket smink.

12. Soft Hands Kind Heart Hand Cream
Min nya handkrämsfavorit! Soft Hands Kind Heart Hand Cream är en vårdande handkräm som mjukgör händerna, doftar otroligt fräscht av grönska (perfekta vårdoften) och som absorberas blixtsnabbt. Jag har just nu denna ståendes på mitt skrivbord och smörjer in mig flera gånger om dagen eftersom mina händer varit så torra den senaste tiden. Ett stort plus är att handkrämen har skapats speciellt för att ge ekonomiskt stöd till välgörenhetsorganisationer världen över. För varje sålt exemplar går 38 kronor via The Body Shop Foundation till projekt inom djurskydd, miljövård och mänskliga rättigheter. Bra va? 🙂