This post is available in
schwarzkopf-essence-ultime

I samarbete med Reddville tävlar jag ut ett kit med produkter från Schwarzkopfs nya serie Omega Repair Essence Ultîme. Formulan i Essence Ultîme innehåller lyxig pärlessens och omegaolja som återuppbygger strukturen i slitet och skadat hår, förebygger kluvna hårtoppar och ger håret en frisk glans!  

I kitet finns: 
♥ Essence Ultîme Omega Repair Shampoo
♥ Essence Ultîme Omega Repair Balsam
♥ Essence Ultîme Omega Repair Beauty Balm 

border

Så tävlar du: 
Dela med dig av ditt bästa hårtips i en kommentar.

border

För pluspoäng:
+ Gilla ADARAS på Facebook
+ Följ mig på Bloglovin

Tävlingen avslutas 21 juli klockan 15.00. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Lorissa, grattis!

40 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Mitt bästa hårtips är att inte tvätta håret för ofta samt vara noga med hår inpackningar.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 2. Mitt bästa tips är att helt enkelt vara försiktig med sitt hår. Istället för att platta och locka, hitta alternativ till det. Jag sover med håret i en ”korv” av 90-talstofsar för att få det platt tex. Borsta nerifrån och upp, så det inte blir de där enorma tovorna i topparna som man bara sliter ut. Att tänka på såna saker har fått mitt hår som nytt efter att ha plattat sönder det i några år!

 3. Jag hoppas att du vet och tror mig när jag säger att jag redan följer dig på båda ställen 🙂

  Mitt bästa tips för att ta hand om ditt hår är att äta en kost av mycket goda proteiner och att dricka mycket vatten. Som du vet har jag alopecia, spontant håravfall, och det enda som funkar på sådana hårsäckar som mina är mycket omega3 och omega6! Så att äta bönor, fisk, proteinhaltga ostar och mandlar är mitt bästa tips för hårvård. Det första förändringen sker inifrån, även om man kan få hjälp på traven av bra produkter!

 4. Vilken nice tävling!

  Mitt bästa tips för de som har självlockigt och torrt hår är att ha i flätor, efter duschen när du far och sova. Då har du fina lockar och inte lika torrt hår som du skulle haft om du hade fönat det eller haft det att självtorka. Och då behöver du inte förstöra håret med att platta det på morgonen.

 5. Mitt tips är jojoba olja, eftersom näringen i jojobaoljan återställer hårets naturliga fuktbalans och gör håret friskare och starkare! Och det som är så bra är att det verkar återfuktande på torrt hår,
  reparerar skadat och slitet hår, motverkar fett hår, och kan förebygger håravfall…
  Så jag gillar jag det faktum att det är drygt, och relativt billigt!
  Gillar på fb, och följer sen länge via bloglovin!
  Ha det så fint/ Ragna Marie

 6. Mitt bästa hårtips är att använda några droppar hårolja i håret en stund innan tvättningen. Håret blir mjukt och följsamt, plus att det reparerar skador på håret! 🙂

 7. Mitt hår är ”naturligt trassligt” som min frisör uttryckte det. För att minska detta trassel brukar jag fläta det snällt med hårsnoddar utan metallbitar (farliga saker för håret), och ha i lite jojobaolja i topparna innan jag tvättar håret, och sedan har i balsam i topparna efteråt som får torka in i håret. Jag upplever det som att håret blir lättare att kamma ut då! 🙂

 8. Mitt tips är kanske ganska säsongsbetonat men ändå bra att tänka på.
  Innan man badar i saltvatten eller i en pool med klor i så är det bra att skölja ur håret med rent vatten så det blir genomblött. Eftersom det är fyllt med vatten så kommer det suga åt sig klor-/saltvattnet mycket sämre så håret inte slits lika mycket. Man kan även ta balsam i topparna som man inte sköljer ur.
  Det bästa är ju så klart att inte blöta håret och skydda det från solen med en hatt eller liknande, men ibland vill man ju kunna bada också 🙂

 9. Dom bästa hårtipsen jag har är att tvätta inte håret för ofta,
  borsta inte håret när det är blött och ska du borsta håret när det är blött så gör det emot en handduk,
  sov med fläta det sliter mindre på håret, använd inte en hårtofs som har clips.

 10. Följer dig sedna länge både på Bloglovin och på facebook! 🙂

  Mitt tips blir att skölja ur shampoot i håret med lite kallare vatten i duschen… Då blir det vackrare! 🙂

 11. Mitt bästa hårtips är:
  Börja med att borsta ditt hår med en tangle teezer. Sedan tar du valfri olja i håret, dock endast i topparna. 1-2 pumpar räcker. Jag anväder en olja från Schwarzkopf, Gliss, daily oil elixir för extra skadat hår.

 12. Mitt bästa hårtips är att endast tvätta håret en gång i veckan och att bara tvätta håret med balsam. Det återfuktar faktiskt mer och ger håret en balans. Iaf för mig!

  Jag följer redan dig på bloglovin och Facebook. Jag är med i tävlingen! 🙂 Kram

 13. Mitt hårtips är helt enkelt att inte tvätta för ofta, vara försiktig med att använda för mycket produkter som sliter, samt undvika hårfön, plattänger, locktångar.

  Jag följer och gillar sedan länge! 🙂

 14. Åh, jag vill gärna vinna! 😀 Har gillat på FB och börjat följa på Bloglovin nu, hihi. Mitt tips är att sänka värmen på plattången, inte krama håret för hårt i handduk efter duschen, inte borsta för mycket och alltid använda värmeskydd. Självklart är det alltid tipp topp att precis efter håret är nyklippt köra en riktigt lyxig inpackning! Hoppas man vinner nu! :3 KRAM!!

 15. Bästa tipset som jag vet är att använda hårborstar med ”mjuka taggar” dvs. det finns en boll i ändan av taggen. Hårborstar som skrapar på hyn skadar olika lager i håret och sliter det mycket lättare!

 16. Hejsan!

  Mitt bästa hårtips är att gå till frisören och ta reda på vilka produkter du ska ha till just ditt hår och vad som är bra att tänka på just under sommaren. Sedan ska man inte tvätta håret för ofta, låt det gärna självtorka och använd gärna hårprodukter med solskyddsfaktor om du ska styla håret.

  Med det sagt önskar jag dig en toppensommar 🙂 Hälsningar Frida

 17. Hur ofta jag tvättar håret, med vad och hur mycket produkter jag har i påverkar såklart men varierar väldigt mycket. Mitt bästa tips är att avsluta varje tvätt med kallt vatten! Det ger en härligt fräsch känsla, väcker den mest morgontrötta (moi!) och ger glans!

 18. Gillar o följer!
  Mitt bästa tips är att torka håret med en gammal T-shirt för att motverka frissighet. Fråga mig inte hur men det funkar!
  Ha en fab sommar finaste <3

 19. Jag är gärna med såklart 🙂

  Mitt bästa hårtips är att ge håret 2-3 sprut av Macadamia Natural Oil healing oil spray efter att man tvättat håret, och sen låta håret torka insvept i en handduk en stund. Håret blir jättemjukt och fint, och luktar gott dessutom 🙂

  Kram, Ingrid

 20. mitt bästa tips är att sova med håret i en fläta, dels för att det sliter mindre på håret och dels för att man får fint vågigt hår dagen efter 🙂

 21. Mitt bästa hårtips funkar alltid och speciellt på en dålig hårdag! I med ett bra torrschampo och gnugga in det (Lernberger Stafsing är ett av de bästa!), snurra ihop håret i en slarvig knut och knyt en bandana runt håret med knuten framtill. Enkelt, retrosnyggt och så skyddar det lite mot solens strålar nu under sommaren! Har kört på det mycket nu under soliga dagar, dessutom är det skönt att slippa nedsläppt hår när det är varmt!
  Mvh
  Anna-Märta

 22. Mitt bästa hårtips är att vårda själen!
  Hur vi själva mår speglar av sig så mycket på utsidan, inklusive håret, stress och
  att må dåligt kan få oss att tappa hår snabbare medans välmående får det att glänsa och må bra :).

  Märker själv stor skillnad nu när jag under en period mått lite sämre, mycket stress etc. Kan då hitta tussar med mitt hår lite här och var, och jag har ändå rätt starkt och tjockt hår

 23. Mitt tips är att ha kokosolja i håret, he i topparna å går bra i hårbotten med. Så ska man låta de va i håret några minuter å sen tvätta ut, jätte bra för håret. Så kan man he kokosolja i topparna när håret är torr med 🙂

  Så luktar de så otroligt gott med 🙂

 24. Hej!
  Mitt tips till er är att Frottera helst aldrig håret med handduk. Efter att du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig då det som händer är att du sliter bort ytskicktet (fjällskiktet)på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår. Sparar du till långt hår så kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret, det går av och resulterar bara i spruckna hårtoppar innan du nått halvägs. En matt yta reflektera ljuset dåligt medan en blank yta reflekterar ljuset bra. Ett hår med skadat eller bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår. Här på lyko.se finns hjälp för reparation av håret.

  För att få ut bästa resultat av dina produkter börjar du med att schamponera håret, men det visste du ju redan, men sedan är det inte alla som vet att du därefter gör en inpackning på ditt hår för att därefter avsluta med balsam/conditioner som då låser håret och du får det allra bästa resultatet av dina produkter. Alltså först schampo, sedan inpackning och allra sist balsam. Nu är ditt hår redo för styling.

 25. Mina topp två hårtips är att använda torrschampoo för att få volym i håret, det är superbra och då får man även fräshare hår.
  Nr 2, när man lägger inpackning i håret så ska man gå ut i duschen med en påse/badmössa på håret så är inpackningen mycket mer effektiv. 🙂

 26. Jag är inte pro om hår eller så men jag brukar först använda mjällschampo (från apoteket som är dubbelverkande) och sedan head&shoulders dry scalp schampo, eftersom mjällschampot från apoteket torkar ut mitt hår. Efteråt använder jag essence ultîme hårinpackning i hårtopparna och låter det verka i några minuter samtidigt som jag tvålar hela kroppen. När jag är klar med tvålandet sköljer jag av allt från topp till tå. Sedan låter mig mitt hår självtorka tills vattnet inte ”rinner av” och applicerar Kicks hårserum. Innan jag lägger mig lägger jag Yves Rochers Repairing Balm for dry ends!

 27. Följer dig redan på Bloglovin & gillar din sida på FB (Paola Allegrini).

  Så här på sommaren behöver håret verkligen extra näring. Mitt absolut bästa tips är att ha i några droppar olivolja i favoritinpackningen. Det ger verkligen en extra härlig lyster och en vårdande boost! Och använd gärna inpackningen på stranden, i bastun, eller någon annanstans där det är varmt 🙂

 28. Härlig tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Mitt bästa tips är att göra en inpackning 1 gång i veckan, om man använt hårspray och lättare vill reda ut håret så brukar jag kamma i genom balsam i håret, kamma försiktigt ut håret och skölj noga ur. Har man en riktigt dålig hårdag eller bara vill piffa till frisyren så är en bandana eller hårscarf perfekt. Snabb, enkel och snygg lösning! 🙂

  Gillar dej sedan tidigare på Facebook som Malin Gustafsson
  Följer dej sedan tidigare på bloglovin

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.