This post is available in

Eftersom det har varit så mycket problem med att komma in på min blogg och kommentera nu i juni låter jag tävlingen pågå till 20 juni. Vi har (förhoppningsvis) hittat en tillfällig lösning, men jobbar på att hitta orsaken till problemet. Till dess, tävla på! 🙂 

philips-lumea-comfort

För att fira lanseringen av ADARAS Blogazine #2 presenterar jag en härlig sommartävling i samarbete med Philips! Dela med dig av dina synpunkter på e-magasinet och ta samtidigt chansen att vinna nya Philips Lumea Comfort (värde cirka 2 299 kr). 

Nylanserade Philips Lumea Comfort tar effektivt och säkert bort oönskad hårväxt med ljuspulseringar (IPL) – helt utan smärta. Tekniken IPL, Intense Pulsed Light, är härledd från tekniken som används i professionella skönhetssalonger. Det är skonsamma ljuspulseringar som förhindrar håråterväxten och ger ett långvarigt resultat. Vid regelbunden användning håller sig huden silkeslen varje dag. Lumea Comfort kan användas på hela kroppen och ansiktet – överläpp haka, ben, armhålor, bikinilinje, mage och armar – you name it!

border

Så tävlar du: 
Vad tycker du var absolut roligast att läsa om i ADARAS Blogazine #2? Motivera i en kommentar!
border

Om du ännu inte har läst tidningen kan du bläddra i den här:

Pluspoäng: 
+ Tipsa om e-tidningen på Facebook, Instagram, din blogg eller på något annat roligt sätt.
+ Följ mig på Bloglovin’.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen avslutas 15 juni klockan 12.00. Lycka till!

 Tävlingen är förlängd till 20 juni klockan 12.00.
Tävlingen är avslutad! Vinnaren är Angelica Lakna, stort grattis!

51 KOMMENTARER

 1. Följer dig redan på bloglovin (som Anna-Märta Stålnäve).

  Jag äääälskar alla plocksidor, lättsamma färgglada och inspirerande. Jag får ett köpsug som heter duga av alla härliga outfits och plagg! Sen som den skönhetsnörd jag är så kan jag ju inte låta bli att tycka om alla härliga sidor med makeup-tips och även här just plocksidorna med nyheter.

  Allt som allt gillar jag verkligen blandningen mellan skönhet, mode, träning och seriösa reportage/intervjuer! Fortsätt så!

 2. Jag tyckte det var roligast att läsa Nicky’s intervju! 🙂 Jag läste hennes blogg då och då för flera år sen när hon fortfarande var väldigt ung (vilket hon såklart är nu också) och det är roligt att hon kan och orkar göra så många roliga saker trots att hon faktiskt har reumatism. Jag tror också att det är inspirerande för andra unga människor i samma situation som henne eller som har någon liknande sjukdom att se att man faktiskt kan ha ett bra och roligt liv ändå trots att man har en sjukdom! 🙂

 3. Gillade verkligen hela numret. Älskar att det är bra blanding av mode & smink till hälsa träning , lite allvarliga ämne och fix& trix.
  Det jag gillade är synen på träning, att ni kan skriva om träning på bästa sätt utan att det blir ”så här blir du bikinismal på 6 dagar” ,LOVE IT! heja er 😀

 4. Jag tycker att det var väldigt intressant att läsa om saltyogan. Yoga känns som att det är något som många börjat testa på och jag stöter på yoga på olika sätt mer och mer, men har aldrig riktigt fått grepp om vad det är exakt och hur det fungerar. Finns så mycket olika… Därför var det väldigt intressant att läsa om saltyoga, och få en inblick om hur det kan gå till med yoga. Tycker även det var inspirerande och jag blev sugen på att själv testa! 🙂

 5. Ååååååh vilken underbar tävling..speciellt för mig som VERKLIGEN har problem med hårväxt. Kan raka benen och efter 6 timmar ha utväxt igen.. så frustrerande, huden blir självklart torr då jag hela tiden får raka, raka och raka.. HAHA FRASIGA MÅSBEN 🙂 Im feeeeling sexy

  Men nu till vad tävlingen handlade OM.
  Jag har kikat igenom din tävling och det är verkligen svårt att säga en sak man fastnade på då du gör ALLT så himla personligt och bra. Men jag gillade framför allt att du och din kollega har intervjuat varandra i slutet, det kändes personligt, nytt och kul (inget man ser i en vanlig tidning). Det är såna små påhitt som gör just dig och ditt bloggande så unik. Jag tror många kan hålla med mig om den saken.

  Jag gillar även alla dina bilder i blogazinet, du fångar verkligen upp det ögat VILL se. Man blir som förtrollad av dina bilder och de starka färgerna som knockar en bakom datorn.

  Hela konceptet är helt enkelt BÄST..
  Hoppas det är bra med dig annar. Krama ♥

 6. Åh, detta var ju den perfekta tävlingen för mig just nu. Jag har länge nu haft mycket hår på överläppen och på hakan. Jag har faktiskt tagit laserbehandlingen, men det blev inte bättre. Det stället jag tog behandlingen på gick i konkurs så jag fick gå till ett annat ställe. Så jag har förlorat massor med pengar på detta. Sedan har jag väldigt mörka och många hår på benen. Om jag skulle vinna denna produkt så skulle det vara räddaren i nöden. Jag brukar ta bort håren på överläppen och hakan med en pincett eller med epicare men det är ganska jobbigt och det växer så fort tillbaka.

  Jag tycker att det är roligt och intressant att läsa om smink och om hudvårdsprodukter samt och hälsoprodukter. Eftersom att mitt drömjobb är att få jobba i näthandelsbutik som säljer hälsoprodukter och ekologiska hudvårdsprodukter.

 7. Tjo!

  Att svara på exakt vilken bit som är bäst är jättesvårt eftersom det är så mycket som är bra.
  Jag gillar att tidningen är färggrann och tydlig för den fångar verkligen upp blicken så man inte missar något.
  Sedan är det många personliga artiklar som också är intressanta men jag får nog ändå säga Coversektionen.
  Det är kul att läsa om personen som är på framsidan, det gör den mer ”mänsklig”. Något som jag personligen
  kan känna att man glömmer av ibland med lite mer ”kända” personer. Man får ett perspektiv på hur de
  lever i sitt normala liv och att allt inte är guld och gröna skogar 🙂

 8. Jag tycker mest om alla tips tidningen/du har. Speciellt om mode, skönhet, mat och träning. ”Aktuellt i sommar” tycket jag var pricken över i:et! Den gav mig jätte bra tips som jag verkligen kommer ha nytta av!

  Dessutom är inte texterna flera kilometer långa som vissa tidningar brukar vara och då orkar man inte läsa allt heller. Men texterna i tidningen var perfekt långa för att inte bli uttråkad!

 9. Hej!
  Tycker de var väldigt intressant att läsa om Nicole då hon är en stor inspiration för mig som är 2 år yngre, Hon har nått så mycket framgång på så få år och så sjukt stark hos är att leva med sin sjukdom.
  Tack för en underbar blogg <3

 10. Heej!
  Jag tyckte det var intressant att läsa aktuellt i sommar, för mig så var det väldigt mycket insperation och nytt. Det fanns mycket där som jag kommer göra, t.ex att ha någon fin hårasseccoar eller liknande, gärna en vit krans som i din tidning. Förutom det så gillade jag tidningen överlag, väldigt mycket unika saker,

 11. Skönhet, all du hade i tidningen om smink och skönhet är mina favoriter. Även om det nu kanske inte är ett så himla kul och spännande svar men jag älskar verkligen allt beauty-relaterat 🙂

 12. Åh som jag skulle vilja testa denna, har kikat på den många gånger 🙂
  Det jag tyckte var roligast att läsa om var intervjuerna med internet profiler 🙂 Kul att få läsa lite om dom som man följer på nätet 🙂

 13. Jag är gärna med och tävlar!!

  Din tidning är så jäkla inspirerande och ger så många tips om bla kläder, smink osv. Efter att man läst din tidning så har man alltid massor av inspiration och ideér i huvudet på hur man ska klä sig, vad man ska göra och hur man ska vara. En riktigt tonårs-boost!! Att du dessutom bara är 17 år, herrejösses vilken entreprenör du är!

  Puss fina du!

 14. Det jag tyckte mest om i självaste tidningen var sidan om krönikan, jag håller verkligen med på allt som skrivits där. Ibland är vi osäkra i oss själva och väljer att dölja bort det bakom en mask istället för våga komma ut med den man är. Jag tycker det är vädlig tråkigt när vi väljer att dölja bort sorgen och fejka ett leende, det har jag upplevt så många gånger; jag fick en socialfobi tillslut, vågade aldrig komma ut i denna såkallad samhäller och leva mitt tonåriga liv. Vi alla lever ibland i en världen full med problem och oftast är det vi som måste hitta en lösning till det problemet, med andra ord, det är vi som måste göra något åt det hela. Om vi bara gömmer oss och mår inte så speciellt bra, blir det bara svårare i framtiden när mam äljer att kämpa. Du måste alltså ha en grund du måste stå på. Våga vara den du är, gör misstag och lev _ditt_ liv. Ingen ska behöva känna ångest över sin kropp eller något annat. Jag har själv varit med i många saker under hela mitt liv och lärt mig. Idag kan jag le eftersom jag vågade ta hjälp innan det var försent. Alla vi har våra brister, ingen kan vara perfekt.

  Jag gillade som sagt det med tidningen, väldigt inspirerande att lägga till sånt i tidningar och skulle gärna vilja läsa om liknande igen. Bra tips dessutom, annars är självaste innehållet helt wow. Att du lyckats få ihop en sådan brilljant tidning är häpnadsväckande.

  Kram,
  Alexandra.

 15. Det jag tyckte mest om i självaste tidningen var sidan om krönikan, jag håller verkligen med på allt som skrivits där. Ibland är vi osäkra i oss själva och väljer att dölja bort det bakom en mask istället för våga komma ut med den man är. Jag tycker det är vädlig tråkigt när vi väljer att dölja bort sorgen och fejka ett leende, det har jag upplevt så många gånger; jag fick en socialfobi tillslut, vågade aldrig komma ut i denna såkallad samhäller och leva mitt tonåriga liv. Vi alla lever ibland i en världen full med problem och oftast är det vi som måste hitta en lösning till det problemet, med andra ord, det är vi som måste göra något åt det hela. Om vi bara gömmer oss och mår inte så speciellt bra, blir det bara svårare i framtiden när man väljer att kämpa. Du måste alltså ha en grund du måste stå på. Våga vara den du är, gör misstag och lev _ditt_ liv. Ingen ska behöva känna ångest över sin kropp eller något annat. Jag har själv varit med i många saker under hela mitt liv och lärt mig. Idag kan jag le eftersom jag vågade ta hjälp innan det var försent. Alla vi har våra brister, ingen kan vara perfekt.

  Jag gillade som sagt det med tidningen, väldigt inspirerande att lägga till sånt i tidningar och skulle gärna vilja läsa om liknande igen. Bra tips dessutom, annars är självaste innehållet helt wow. Att du lyckats få ihop en sådan brilljant tidning är häpnadsväckande.

  Kram,
  Alexandra.

 16. följer dej på bloglovin sedan lääänge 😀
  först och främst WOW vilket nummer! det är så svårt att välja vad som är bäst att läsa! men jag gillar att läsa om människor så måste säga att alla reportage om de olika människorna var bra. men efter att ha sett top model var jag ju tvungen att lusläsa om nicole. dels för att jag fick en (helt fel) bild av henne när hon var med i top model.. hon verkade skitgullig, men lite.. jag vet inte.. blåst.. töntig typ.. (måste tillägga att jag inte hade nån aning om vem hon var innan och att jag inte läst hennes blogg ngt..) men nu ser man henne på ett annat sätt och jag gillar när man kan ändra uppfattning om någon till det bättre. hon kändes som en i mängden förut, men nu står hon ut mer.. supergullig tjej med asball stil.. läsa hennes blogg nu? jepp! 🙂 och sen älskade jag allt som hade med träning att göra! vill verkligen prova på yogan där!!! 🙂

 17. Måste säga att det här numret var ännu grymmare än första! Ser verkligen fram emot nästa, du är så duktig på att skriva. Jag gillade recepten mest hehe, älskar att prova göra nya goda saker! 😛

  följer dig på bloglovin!

 18. Det som jag fastnade för var den prydliga layouten och de insprierande reportagen! Älskade att läsa om henne som jobbade med lejonen, det var jätte intressant och jag hade ingen aning att det var möjligt!

  Följer dig på bloglovin 🙂

 19. Jag som person är inte så mycket för mode, skönhet och det där ”ytliga”, utan jag söker efter något djupare i de tidningar jag läser. Därför fastnade jag totalt för krönikan som Casandra skrivit, då det verkligen handlar om ett viktigt ämne och ett ämne som berör mig. Det senaste året har jag trampats med många motgångar, och även om jag har valt att hålla det vid sidan av bloggen har det varit riktigt tufft. Det känns skönt att höra att man inte är ensam om att ha det så, och att det faktiskt går att ta sig ur den onda cirkeln som man känner att man fastnat i.

  Gillade även sidan med tips för att fixa i ordning balkongen, då det är något jag själv har sysselsatt mig med den sista tiden vilket gjorde sidan relevant. Andra delar i tidningen jag gillar är träning och hälsosidorna där det finns många goda tips. I sin helhet är tidningen grym och jag älskar den snygga layouten.

  Kram Sanna

 20. Jag är gärna med och tävlar!!
  Jag gillar allt med tidningen, allt ifrån mode till skönhet och recept. Man få sån inspiration & allt är så kul att läsa!! Krönikan var också hemskt spännande att läsa! KRAM 🙂

 21. Jag tycker att det roligaste är att läsa om tips för hår, samt om olika bloggare så man kan upptäckta nya bloggar och läsa om olika livsöden!

 22. Hej!
  Älskar dig och tack för att du besökte min blogg 😆
  Jag älskar ”en blomstrande trend” Jag älskar den tjejen och hennes blogg, och det finns så många människor i världen som inte trivs med sig själv, jag har varit en utav dom men under min uppväxt har jag lärt att klä mig så jag ”passar in” på så vis förbättras samhället för folk är mer motiverade och vill leva.
  Det sker många många själv mord i världen progrund utav folk inte är nöjda med sig själv, inte bara igenom att dom kan tycka dom är fula, dom kan vara mobbade, mobbare, ha det jobbigt hemma, överfallen, våldtäckt, misshandlad, stalkad..osv!
  Men man kan få hjälp igenom terapi, men framförallt att man börjar tycka om sig själv, tycka att man är vacker och duger. Det är ett jätte bra tips med vad man kan göra så enkelt för att se vacker ut.
  Det är ett + i kanten progrund utav att den tjejen är sig själv och bryr sig nog inte om vad andra tycker, så därför vågar han vara sig själv.

  p.s jag kan inte följa er datorn pajar när jag går in i bland på facebook, osv!
  mvh Louise Wickström :mrgreen: 🙄

 23. Helt kallt.
  Jag gillar allt.
  Det får inte vara för mycket förändringar.
  Man ska känna igen sej.
  Dock är jag svag för inrednings reportage.

 24. Hej!
  Jag följer redan på bl men gillade inlägget som nr 4.
  Gillar hela tidningen måste jag säga men favoriterna är lyx vs budget, hemma hos och skönhetsdelen 🙂
  Gillar blandningen av allt möjligt. Det är inte ofta det blandas saker som är så olika och ändå få det bra. Toppen bra gjort!

  Håller tummarna att turen är på min sida 😉
  Som handikappad är det omöjligt att raka mig hela tiden utan maken måste hjälpa mig, kul!
  Lägg sen till att jag är hårig pga en hormonrubbning så blir det verkligen kul, inte!!

  Men en härlig helg tänker jag i alla fall ha och önskar dig detsamma !
  Mvh
  Malin

 25. Jag är gärna med och tävlar, det var mycket intressant att läsa om i magazinet. Det jag fastnade för mest var lyx vs budget, reportaget om din syster med skolios och så om misslisibell som bor i samma lilla samhälle som mig.
  Följer dig sedan länge på bloglovin
  Mvh Liselotte

 26. Svårt att säga vad som var roligast då tidningen består av allt det som man i princip vill läsa om, det är knepigt att välja 🙂 Men en del som sticker ut extra är där ”känsliga” ämnen tas upp.
  Måste ändå säga att det bästa är nog att man vet hur mycket tid och arbete du har lagt ner på tidningen, att det är så genomtänkt och personligt. Det är absolut ingen ”en i mängden-tidning”!

  Följer på bloglovin.

  Kram

 27. OMG! I need that! Har sjuka problem med hårväxt. Är ju ballerina så måste alltid raka mig varje morgon, testat vax men tål det inte. 🙁

  Anyway. Schysst blogazine! <3 ditt tips om djävulsappen är helt underbar! Har så svårt att komma upp på morgonen. Försov mig i fredags, skulle på utbildning kl. 9. Min kollega ringde mig kl 08:45. Helt galet! Sen köpte jag appen och har inte försovit mig en enda gång! Thank u darling! 😉 resten av tidning tycker jag var så personlig och kul att läsa. De var inte heller för långt, (jag som har dyslexi läser aldrig tidningar) men din var lätt och rolig att läsa. Så stolt över dig gumman. Great jobb! <3

 28. Jag tyckte det var mest intressant att läsa om stor bloggaren Nicole. Hon har varit mobbad som jag själv har blivit. Det gjorde att jag tänkte att man kan även om andra inte tror det. I den texten fick jag olika tankar om det där och lite minnen om mig själv och min egna erfarenhet.

 29. Helt utan tvekan så var det din lillasysters historia som jag fastnade för direkt. Hon verkar vara en så sjukt stark tjej och ser lycklig ut trots det som drabbat henne. Känns så synd att att sånt här ska drabba unga människor. Allafall var dethär väldigt intressant läsning, känner både lite medlidande och hopp. Den här sjukdomen har jag aldrig hört talas om innan och bilderna på ryggraden fick mig att reagera direkt. Det är också väldigt kul att få läsa om en faniljemedlem till dig. Jag önskar Sanna all lycka och hälsa henne att jag tycker att hon och hennes pojkvän är så söta tillsammans! Kram 🙂

 30. Jag följer din blogg på bloglovin sedan länge tillbaka (Isabelle Engqvist) 🙂

  Jag tycker om att läsa om träning, tyckte om träningsmotivationer och saltyoga! Tyckte det såg riktigt härligt ut och jag blev väldigt sugen på att testa saltyogan. Eftersom jag älskar träning så gillade jag faktiskt det mest, tyckte om bilderna jättemycket och texten var bra! Inspiration och motivation helt enkelt, vilket jag ibland behöver för att inte fastna i min träning 🙂

  Kram
  Isabelle

 31. Hej, jag tycker det roligaste att läsa om var saltyogan. Jag kan inte ens föreställa mig det lugnet man måste känna i en sådan lokal – och jag är så otroligt avundsjuk att jag inte själv kan vara med om det!

 32. Gillade allt.
  Alltid roligt med mode, skönhet, tips och recept.
  Men historian om din lillasyster och lejonen var intressant. Det är spännande att läsa om olika ämnen som berör och som man kan känna igen sig i. Även djur är ett stort intresse. Så det är ett stort plus 🙂

 33. Vilket fantastiskt jobb Ni lagt ner på denna nättidning. Delar med den till mina tonårsdöttrar också, för trots att jag är nästan dubbelt så gammal som Er så var det en jättefin läsning. Svårt att välja något speciellt, då både härliga tips, inspiration och intervjuerna var toppen… Grattis till det fina arbete Ni har lagt ner, tjejer!!
  Ja, vi är ju som sagt 3 ”brudar” i hushållet som skulle ha glädje av Philips Lumea Comfort…
  Önskar Er en fantastisk dag, kram Kate

 34. Jag tyckte att det var jätteintressant att läsa reportaget om skolios. För min kompis har det och har genomgått två tuffa operationer. Man kan ju aldrig riktigt sätta sig in i deras situation och hur dom mår. Men med detta reportaget fick man lite mer förståelse på något sätt.