This post is available in
nivea-hudvardskit

Trött på torr vinterhy? I samarbete med Nivea tävlar jag ut ett härligt hudvårdskit med Niveas nya Sensitive face care-serie, Powder touch deo och duschkrämen Cream care. Allt för att boosta din hy!

Niveas Sensitive face care-serie, är ny linje med hudvårdsprodukter som återfuktar ansiktet och motverkar de tre tecknen på känslig hud; rodnad, stramhet och torrhet.

Känslig hud tycks komma som ett brev på posten den här årstiden och det är vanligare än du tror. Visste du att hela 56 procent av svenska kvinnor upplever att de har känslig hud? Med hjälp av detta test online kan du själv ta reda på om du har det. Testa serien i 28 dagar och se skillnaden!

Det exklusiva kitet från Nivea består av Sensitive day cream, Sensitive Night cream, Sensitive Cleansing milk, Sensitive 3-in-1 micellar cleansing water samt Cream shower och Powder touch deo.

border
Allt du behöver göra för att delta är att skriva en motivering om varför just du behöver kitet.
border

För pluspoäng:
+ Följ Adaras på Bloglovin
+ Gilla Adaras på Facebook

Tävlingen avslutas 12 februari klockan 23.59.

Uppdatering: Eftersom min blogg varit onåbar större delen av dagen (på grund av att ett nytt plugin strulat) – förlänger jag tävlingen med en dag. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Martyna, grattis!

51 KOMMENTARER

 1. Jag är självklart gärna med och tävlar om Niveas finfina produkter, jag har väldigt tråkig hud nu på vintern, då jag är mycket utomhus och tränar så, utsätts ju huden mycket för väder och vind, så jag hoppas verkligen på att bli den lyckliga som dragit vinstlotten med så finfina produkter i potten.
  Jag gillar din fb sida sedan länge.
  Jag följer dig på bloglovin sedan länge, och gillade tävlingsinlägget som nr 1 där.
  KRAMEN!! <3

 2. Jag skulle bli så glad om jag vann denna tävling! Min hy är otroligt torr och tar så mycket stryk på vintern. Det här torra kalla klimatet gör min hud torr och den känns för liten. Ha testat de flesta olika krämer, oljor och body butters men fortfarande inte hittat den som passar mig och min torra hud perfekt. Kanske detta kitet är precis det jag behöver?

  Följer även dig på bloglovin!
  Håller tummarna för att jag vinner 🙂

 3. Jag vill vinna detta kit eftersom att jag har en otroligt känslig hud och är allergisk mot diverse krämer och andra skönhetsprodukter på marknaden, vilket gör att jag får hålla mig till oparfymerade och snällare produkter till min hud.
  Dessutom så har jag en blandning av psoriasis och atopisk eksem vilket gör att jag blir så torr att jag kan bli torr på stora ställen på kroppen och det kan klia så mycket att jag till sist blöder(!)
  Men om jag sköter min hud med bra produkter som återfuktar bra så slipper jag dessa problem.
  Så därför vill jag vinna 🙂

 4. Hej!
  Är gärna med i din fina tävling.

  Jag har alltid haft känslig hy speciellt i ansiktet. På vintern får jag alltid torra kliande utslag som inte är så kul. Tänk om man slapp de fula röda märkena, då skulle jag inte behöva tänka på att jag har ständiga utslag i ansiktet. Jag skulle vara mycket gladare och ha mer självförtroende. Men så är det ju förstås inte, men önskar att det vore så. Har alltid tyckt om Niveas produkter och hoppas nu att dessa hjälper mig en bit på vägen. Hoppas nu på turen att få vinna. För då skulle denna medelålderskvinna bli jublande glad.

  Följer din blogg sen tidigare
  och på FB.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 5. Jag skulle vilja vinna detta kit för att jag har sjukt torr och känslig hy. Jag har ärvt det av mina föräldrar och jag blir liksom ”flagnig” i ansiktet samt har ganska känslig hy med rodnader. Jag provar lite olika krämer och skulle gärna vinna detta och prova på 🙂

 6. Är en torris som lider i kalla Svea
  Önskar proffsig hjälp från härliga Nivea!
  Klart man vill bli smidig i sin hud
  och möta våren som en ny brud 😉

  Följer dig på bloglovin sen förut (Camilla Wihlborg)

 7. Jag skulle vilja vinna detta fantastiska kitet för att jag har haft problem med min hy till och från, och har aldrig riktigt hittat något som jag verkligen gillar. Just nu använder jag produkter från Neutrogena, och det funkar delvis bra.
  Men Nivea är ett märke som jag oftast alltid bruka hålla mig till, och att vinna detta hade gjort mig väldigt glad, för att jag har hört väldigt bra om dessa produkter, och jag vill vinna över min hy en gång för alla.

  Jag gillar din facebook sida sen en lång tid tillbaka och detsamma med bloglovin.
  Kram!

 8. Vilken skoj tävling! Jag vill gärna vara med eftersom jag har väldigt svårt för att hitta några bra produkter till min torra hy. Är speciellt nyfiken på ansiktskrämerna! Jag testade ett nytt ansiktsvatten för ett tag sedan och min hud slog bakut totalt, jag blev otroligt torr och fick världens problem i ansiktet. Min torra hud hade nog jublat över detta fina hudvårdskit 🙂

 9. Jag skulle verkligen behöva detta kittet då in hud är så sjuk torr och ingenting verkar hjälpa… Kanske nivea gör det?
  Följer på bloglovin och FB 🙂

 10. Jag har hört så mycket bra om Nivea, men aldrig testat det så självklart vill jag vara med i din tävling. Hoppas på vinst så att jag äntligen kanske kan få ordning på min hy och alla torra fläckar och pepplor.

  Följer dig på bloglovin sen tidigare och gillar dig på fb (Lilith Fia Dark)

 11. För att min torra hy verkligen behöver dessa produkter nu i vinter. Praktiserar i en mataffär just nu och mina händer är som sandpapper efter att ha öppnat en massa hårda kartonger med varor. Inte kul alls! Inte bara händerna behöver vård!
  Håller tummarna att det blir jag som tar hem detta lyxiga hudvårdskit!

 12. Jag älskar min hy på sommaren men på vintern är den ett helvete. Torra fläckar här och där som aldrig läker, och krämerna jag köpt verkar inte fungera. Jojobaoljan är fantastiskt bra på att mjukgöra men använder jag den för ofta (vilket ju behövs), får jag finnar istället. Jag har inte pengar nog till att köpa nytt hela tiden utan nu håller jag tummarna om detta set! 🙂

 13. Jag vill vara med och tävla 🙂 Vill vinna detta till min sambo i alla hjärtans dag present. Han får extremt torr hud på vintern och behöver lite skinboost 😉
  Dessutom så kan jag med min köldallergi ”låna” lite av honom ibland, hehe ^^

  Nivea passar ju så bra till både män och kvinnor och min sambo brukar ofta sno mina produkter då han anser att produkter för män inte är så mycket för honom bortsett från parfymer och sådant. Deon får jag nog lov att behålla själv dock 😉

  Följer dig på bloglovin sedan innan och gillar din sida på fb sen innan också. Nadja Brodin heter jag på fb 🙂

 14. Jag gillar Adaras på fb och följer dig. Jag vill vinna ett kit till min vintertrötta hy som inte är densamma som nybliven mamma med alldeles för få timmar sömn och kalla barnvagnspromenader.

 15. Jag vill vinna Nivea-kitet eftersom jag har så torr hud och nu på vintern måste jag helt enkelt dra ner på ansiktstvättarna för att inte klia hål i ansiktet. Som arbetslös har jag helt enkelt ingen möjlighet att köpa diverse produkter för att prova om de funkar för min hud… Hoppas på tur.

 16. Jag är med ! 🙂
  Har alltid haft torr hy, året om.. men under vintern så är det ännu värre. Ibland så vill jag inte ens gå utanför dörren för att min hy är så himla torr. 🙁
  Men detta kit kanske skulle hjälpa mig så därför skulle jag jätte gärna vilja vinna de !
  Följer dig på bloglovin & på facebook.
  Kramar

 17. Jag gillar på Facebook sen tidigare, Malin Svensk Björck

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna det här. Jag har rosacea, eksem och väldigt känslig hy.
  Den här årstiden är en mardröm. Det kliar, är rött, torrt, irriterat, knottrigt och gör ont. Inte känner man sig så fin heller.
  Har hittills inte hittat nåt som funkar bra men det vore underbart att få prova det här 🙂
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 18. Jag är gärna med, är så trött på den här vintertorra hyn och skulle behöva något för att göra allt till rätta. Har provat en del vilket gör att jag fått massa blemmor i ansiktet. Men nivea litar jag på. Följer dig på bloglovin & gillar din sida på facebook sedan tidigare.

  Mvh My

 19. Jag har inte direkt känslig hud, den är ganska normal. Men nu har jag fått en ganska torr hud när det är så kall ute. Jag är inte speciellt snäll mot min hud och tar inte så väl hand om den genom att använda återfuktande krämer m.m. Jag tycker att det hade varit roligt att vinna för att få testa massa olika produkter för att se om huden skulle må bättre och se hur stor skillnaden skulle bli.

 20. Har otroligt torr hud nu på vintern. Och har ingen bra set med krämer till det pga att det är så dyrt. Jag studerar så har inte råd att köpa ett set med krämer för min hud. Och Nivea är ett otroligt bra märke har jag hört. Så skulle vara kul om jag skulle vinna 🙂
  Följer och gillar! 😀

 21. Jag vill vinna eftersom jag behöver verkligen det här kitet! Har haft känslig och torr hy enda sedan födelsen, testat produkter hit och dit, men ingenting verkar fungerar direkt. Så i hopp om att slippa gå runt som en torrboll så deltar jag i denna tävling haha! 🙂

  + Jag följer dig både via bloglovin’ & facebook.

 22. Jag vill vinna eftersom jag behöver verkligen det här kitet! Har haft känslig och torr hy enda sedan födelsen, testat produkter hit och dit, men ingenting verkar fungera direkt. Så i hopp om att slippa gå runt som en torrboll så deltar jag i denna tävling haha! 🙂

  + Jag följer dig både via bloglovin’ & facebook.

 23. Trött på denna torra vinter hyn, känns ju som om man har ödleskinn 😛 Lite lyx i form av fukt skulle inte sitta helt fel så jag får len och smidig hud 🙂
  Följer på Bloglovin redan

 24. Jag är med och anledningen varför jag ska vinna är för att min hud är fruktansvärd just nu, torr och röd. Där jag är som mest torr har blivit till sår och jag har svårt att få bort det, tror att niveas serie skulle underlätta en del och fixa mina promblem finemang.

 25. Jag skulle sjukt gärna vilja vinna! Dels för att jag får riktigt torr hud nu på vintern och för att jag nyss flyttat hemifrån så det är väldigt glest om skönhetsprylar i badrumsskåpet (lånade ofta av mamma förr, haha). Inte varje dag man köper lite lyx till sig själv heller för den delen 🙂

 26. Som mamma till en liten tjej på 6 månader så får man aldrig tid för sigsjälv och man kan aldrig riktigt koppla av, FÖRUTOM när man får tid till att ta en lång varm dusch och rensa huvudet lite. Så jag vill helt enkelt vinna för att få lite lyx i vardagen mellan blöjbyten och dåliga hårdagar.

 27. Jag är självklart med och tävlar.

  Jag gillar Niveas produkter och tycker de är bra, och passar min hy.
  De passar både till kille och tjej och det är just anledningen till att jag vill vinna, får då kan jag gladeligen dela med mig till min kärlek som också behöver ha smörj i bland.

  Följer dig via Bloglovin sen tidigare: Frida Bergner
  Gillar dig på FB sen tidigare: Frida Bergner

 28. Hej! Om jag vann skulle detta kit var till en stor hjälp för min extremt torra hud/eksem, har testat på niveas produkter förut och vet att dem alltid är bra så skulle bli superglad om jag vann! 😀

  – Jag följer dig på bloglovin blev 2 024 och gillar dig på facebook sen tidigare, (linneaemanuelsson)

 29. Jag är med oc tävlar.
  Är urusel på att skriva motiveringar om varför jag skulle va mer värd n nån annan att vinna. Troligtvis är jag inte det. men men. Hoppas på vinnst iaf

 30. Nivea är ett märka jag aldrig riktigt provat då jag bara förknippar Nivea med den tjocka krämen i metallburk haha. Samtidigt så letar jag ständigt efter bra hudvård. Jag menar, tonåring, tränar, långa skoldagar, smink.. ja, min hy är inte den bästa. Hade varit superkul att prova detta kitet och få andra tankar om Nivea. 🙂 Följer dig också på bloglovin, vet inte vilket nummer dock.. har gjort det länge 🙂

 31. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då jag verkligen älskar Niveas produkter och använder det dagligen. Det tar tyvärr lite på ekonomin när man är ensamstående mamma, och numera är arbetslös en tid framöver. Vore därför fantastiskt att vinna lite påfyllning i skåpet här hemma då mycket börjar ta slut nu efter en tids användande.

  Följer dig via bloglovin sedan tidigare, och gillar även din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan länge.

  Kram Sanna

 32. Vilken underbar tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Jag blir väldigt lätt torr nu på vintern, nariga händer och armbågar är ingen hit
  därför hade ett lyxig kit från Nivea varit perfekt att åtefukta huden med
  och de hade varit härligt att få skämma bort sig själv med bra produkter. 🙂
  Hoppas på tur.

  Följer dej sedan tidigare på bloglovin och gillar din sida på Fb: Malin Gustafsson

 33. Hejsan!

  Har gillat på facebook!

  Vinner jag nu så ska min kära fru få dom fina hudvårdsprodukterna av mig. Hon ställer alltid upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummar och tår!

  Mvh Rolf

 34. Tjena!

  Gillat på fb. Om jag vinner nu så ska min underbara flickvän få den fina vinsten av mig. Hon har kämpat med sin svåra elakartade cancer och äntligen övervunnit den. Hon betyder allt för mig. Det skulle vara så roligt att få överraska henne. Håller tummarna hårt!

  Mvh Robert

 35. Hej!

  Gillar din sida på fb.

  Skulle vara så roligt att få vinna hudvårdsprodukterna. Jag har haft en lång hemsk resa med svår cancer som jag nyligen övervunnit och har fått så torr hud efter alla cellgiftsbehandlingarna. Min hud behöver massor med kräm nu. Tycker jag är värd den fina vinsten. Hoppas!!!

  Kram Madelene

 36. Hej!

  Gillat på fb så klart!

  Har jag tur nu så ska min älskade dotter få den fina vinsten av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Tycker verkligen hon är värd den, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina vinsten får!

  Kram Birgitta

 37. Jag skulle verkligen behöva lite nytt i hudvårdsväg och konstigt nog så tror jag faktiskt aldrig att jag provat något från Nivea, så det skulle helt enkelt vara kul att vinna! 🙂

 38. Jag gillar Niveas produkter så vore kul att vinna detta kit och få testa om det kan vara något för mig.
  Jag brukar alltid få torra och spruckna händer den här tiden på året men annars brukar inte min hy bli torr. Förutom i år då jag känner mig riktig torr i ansiktet och fått som små skinnbitar som lossnat. Har testat några krämer som jag haft hemma och använt men inga av dom har vart något vidare bra så jag hoppas jag vinner och kanske Niveas produkter kan hjälpa mig? 🙂

  Gillar/följer på fb och bloglovin.

 39. Om jag vann skulle jag välja att ge delar av kitet till min pojkvän, då han rakar sig ofta och får väldigt torr hy efter rakapparaten.
  Det tycker jag han är värd 🙂

 40. Niveas produkter är vårt förstahandsval i familjen. Vi bor i fjällen och är ute mycket året om och det ställer krav på vår hudvård. Jag är i medelåldern med känslig hy och Nivea gör skillnad för mig. Döttrarna som är i nedre tonåren är också noga med sin hudvård och föredrar även de Nivea.
  Jag följer redan Adaras på Bloglovin’ och gillar även på Facebook sedan tidigare (Anette Kristoffersson)

 41. Åh, hoppas på att vinna detta underbara kit då jag stämmer in på beskrivningen av känslig hy till pricken!! Jag rodnar jättelätt, räcker med att jag skrattar, får lite uppmärksamhet eller går den korta sträckan till bussen för att bli rosig. Även när det är kyligt ute blir jag rödflammig, samma sak gäller när det är varmt. Mao är jag rosig rätt ofta, och som pricken över i:t har jag även torr hy som stramar. Dålig kombo, håller tummarna för att vinna och att detta löser mina problem. Självklart följer jag dig och har även like:at på FB 🙂

 42. Hej!
  Jag både gillar och följer Adaras redan!
  Eftersom det snart är Alla Hjärtans Dag så skulle jag vilja vinna det här fina kitet till min supergulliga mormor. Hon har så länge jag kan minnas använt just Nivea, men nu på äldre dar så tror jag att hon inte riktigt har råd att unna sig de hudvårdsprodukter hon vill. Hon har så fin hy för att vara 87 år men den blir ju såklart skör och ömtålig så här på vintern även om hon inte kommer ut så mycket. Det här skulle vara en perfekt present att ge henne!

 43. Åh, det här är ju ett perfekt paket för mig och tonårsdottern att dela på! Hon snor alltid mina Nivea-grejer, eftersom de är hennes favoriter liksom mina. Vi har båda känslig och torr hy & hud, så produkterna skulle verkligen passa oss båda 😀

  Två extralotter: jag gillar redan på fb som Paola Allegrini och följer dig även på Bloglovin sedan tidigare.

 44. Jag skulle vilja vinna för att jag varje år vid den här årstiden får problem med min hy och hud. Jag gjorde testet och det visade att dessa produkter skulle vara bra för mig och min hy. Jag gillar dig på facebook och följer även på bloglovin! 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.