This post is available in

very-you-elsa-ekman-oriflame

Du har väl inte missat att en bloggare är Oriflames nya ansikte utåt? Det är ingen mindre än den vackra stilbloggaren och modellen Elsa Ekman som frontar kosmetikaföretaget. Hon har tillsammans med Oriflame tagit fram tre makeupkit under namnet Very you.

I slutet på november bjöd Oriflame och Zanox in till en inspirerande after work. Elsa fanns också på plats för att berätta om samarbetet med Oriflame. Elsa har valt ut sina favoritprodukter för att skapa tre olika looks: Red by Elsa, Pink by Elsa och Nude by Elsa.

Jag fick med mig den nudefärgade looken hem och har blivit helt kär. Eyebrow kit är ögonbrynsperfektion. Det är ett smidigt ögonbrynsset som innehåller två ögonbrynsskuggor som går att mixa samt ett fixerande vax och två penslar – allt man behöver för att fixa de perfekta ögonbrynen! Kitet var även Elsas absoluta favorit. Hon berättade att ögonbrynen blivit hennes signum och att hon alltid fyller i dem med en ögonbrynsskugga. Visst har hon vackra bryn?

elsa-ekman-oriflame-zanox

Söta Angelica från Angelicascloset.se var en av arrangörerna bakom den trevliga kvällen. I mitten syns min Fames-kollega, Jocke som också var inbjuden!

elsa-ekman-nude-by-elsa-oriflame

Jag måste ge denna Oriflame-kampanj en stor hiss. Jag tycker det är superkul att Oriflame valt att samarbeta med en bloggare och hoppas på att vi får se mer av liknande samarbeten framöver! 🙂

Kampanjen Very you med Elsa Ekman för Oriflame pågår i november och december 2013.