Umeå by Night

Umeå by Night

Canada Goose i Umeå

Borta bra men hemma bäst. Efter jul- och nyårsfirande i Umeå har vi nu hunnit landa i Stockholm igen. 10 dagar är långt ifrån tillräckligt för att träffa familj och vänner som man inte sett på drygt ett år. Ändå måste jag erkänna att det är skönt att vara hemma igen.

Jag har varit väldigt lat över jul och nyår och har sett alldeles för många filmer sent inpå morgonen (= totalt vänt på dygnet), ätit alldeles för många chokladpraliner och godsaker, … och helt enkelt bara haft det alldeles alldeles underbart med nära och kära.

Men nu ser jag fram emot att ta tag i mig själv, mitt företag och mitt liv. Dags att svara på mejl, dags att planera, dags att damma av kameran som nästan blivit bortglömd under allt julchill och dags att kickstarta det nya året!

Här är sista glimten av Umeå (och ett av få tillfällen jag faktiskt kom på att ta fram kameran):

Umeå by night 2016 - Tegsbron

Umeå by night @ Tegsbron

Umeå by night 2016 - TegsbronUmeå by night 2016 - TegsbronUmeå by night 2016 - Tegsbron

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

4 reaktioner på ”Umeå by Night”

  1. Det är vackert i Umeå med älven som går genom staden och husfasaderna som speglas i istäckt vatten. Jag vill också önska dig och Simon en god fortsättning på det nya året och framgång i alla arbetsuppgifter som väntar. Kramar!

  2. Det är vackert i Umeå med älven som går genom staden och husfasaderna som speglas i istäckt vatten. Jag vill också önska dig och Simon en god fortsättning på det nya året och framgång i alla arbetsuppgifter som väntar. Kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet