Umeå by Night

Canada Goose i Umeå

Borta bra men hemma bäst. Efter jul- och nyårsfirande i Umeå har vi nu hunnit landa i Stockholm igen. 10 dagar är långt ifrån tillräckligt för att träffa familj och vänner som man inte sett på drygt ett år. Ändå måste jag erkänna att det är skönt att vara hemma igen.

Jag har varit väldigt lat över jul och nyår och har sett alldeles för många filmer sent inpå morgonen (= totalt vänt på dygnet), ätit alldeles för många chokladpraliner och godsaker, … och helt enkelt bara haft det alldeles alldeles underbart med nära och kära.

Men nu ser jag fram emot att ta tag i mig själv, mitt företag och mitt liv. Dags att svara på mejl, dags att planera, dags att damma av kameran som nästan blivit bortglömd under allt julchill och dags att kickstarta det nya året!

Här är sista glimten av Umeå (och ett av få tillfällen jag faktiskt kom på att ta fram kameran):

Umeå by night 2016 - Tegsbron

Umeå by night @ Tegsbron

Umeå by night 2016 - TegsbronUmeå by night 2016 - TegsbronUmeå by night 2016 - Tegsbron

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

  1. Det är vackert i Umeå med älven som går genom staden och husfasaderna som speglas i istäckt vatten. Jag vill också önska dig och Simon en god fortsättning på det nya året och framgång i alla arbetsuppgifter som väntar. Kramar!

  2. Det är vackert i Umeå med älven som går genom staden och husfasaderna som speglas i istäckt vatten. Jag vill också önska dig och Simon en god fortsättning på det nya året och framgång i alla arbetsuppgifter som väntar. Kramar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp