Artikeln innehåller reklamlänkar

Tunnbrödswraps med rostbiff, potatissallad & pepparrot

Tunnbrödswraps med rostbiff, potatissallad & pepparrot

Tunnbrödswraps med rostbiff, potatissallad och pepparrotTunnbrödswraps med rostbiff, potatissallad och pepparrotTunnbrödswraps med rostbiff, potatissallad och pepparrot

Middag på under fem minuter! Tunnbrödswraps är busenkelt att göra och är perfekt att fixa när man varken har tid eller ork att laga mat. I går gjorde vi wraps med rostbiff, potatissallad, pepparrot, rödlök, cocktailtomater och gurka. Det blev supergott, speciellt med det härliga stinget av riven pepparrot till. Det är bara att rulla ihop allt och servera direkt. ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

14 reaktioner på ”Tunnbrödswraps med rostbiff, potatissallad & pepparrot”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet