This post is available in
boots-hmsvarta-pumps skor

Sandaletter, boots och pumps med svärta. Detta var precis vad jag behövde för mer vardagsvariation! Pumpsen har ni redan sett lite av tidigare (till jeans, till klänning samt här) men jag anar att storfavoriten kommer bli mina nya boots från H&M. Kvalitén lär inte vara den bästa men de är superbekväma att gå i och är precis vad jag har letat efter.

Sandaletterna med öppen tå är också ruskigt snygga. Jag önskar att jag hade hittat dem redan i vår, nu får jag bara hålla tummarna för att jag får användning av dem i någon månad till.

Vilka skor tycker du är snyggast? 🙂

8 KOMMENTARER

    • Visst är det! Haha inte i början … det tog ett tag för mig att gå in i dem. Men ni kan jag gå i dem i några timmar utan problem. Jag skulle dock rekommendera att alltid ha med ballerinaskor, just in case 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.