This post is available in
50-shades-of-grey

Nedräkningen kan äntligen börja! En hel värld har väntat på filmatiseringen av E.L James dundersuccé 50 Shades of Grey. Filmen har premiär alla hjärtans dag 2015 och i dag släpptes den officiella trailern. Du som är nyfiken på att se mer om Anastasia Steels tumultartade kärleksaffär med miljardären Christian Grey får ta del av en hel del i denna korta promo.

I 50 Shades of Grey ser vi Dakota Johnson som Anastasia Steele och Jamie Dornan (från Once Upon a Time) som Christian Grey.

Vad säger ni? Tror ni att den kommer vara lika bra som romanen? 🙂

6 KOMMENTARER

  1. Nej, det tror jag inte den kommer bli. Boken är så enormt detaljerad och beskrivande att det blir svårt att ens få godkänt för att visa på bio! 😉
    Men jag ser framemot det! 😀 Alla hjärtans dag är räddad! 😉

    • Jag kände mig också besviken först eftersom de inte alls var som jag tänkt mig haha. Men jag ska självklart ge dem en chans! 🙂

  2. Jag såg trailern igår, äntligen säger jag bara!! Som jag har längtat 😉 haha! Tycker dock att mr grey hade passat bättre med Matt Bomer som det ryktades om innan, han är så snygg! Men det ska bli spännande att se hur filmen blir 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.