Häng med på årets bästa tjejresa till soliga Dubai – 6–11 oktober 2017!

Ditt Dubai - Tjejresa till Dubai 2017

Vad sägs om att inta en frukost bland ökendynorna, koppla av med yoga på sandstranden, åka på en middagskryssning under skyskraporna och shoppa i världens största galleria? Den glittrande metropolen Dubai bjuder på det bästa av det mesta. Från shopping i världsklass till spännande ökenäventyr, hotellyx, fantastiskt klimat och strandliv. 

Nu har du möjlighet att följa med på årets hetaste tjejresa och uppleva Dubai med dina bästa brudar. Oavsett om du åker med dina väninnor, mamma, syster eller på egen hand är denna resa all about girlpower. Här kan du lära känna och umgås med andra härliga tjejer och samtidigt semestra på topp.

I programmet ingår skräddarsydd sightseeing i både Dubai och Abu Dhabi – liksom tid att utforska städerna på egen hand. Efter en frukost ute i öknen bjuds det på bootcamp och inspirationsföreläsning av svenska tjejer som bor och har karriär i Dubai. Ni tar er ut i öknen med fartfyllda jeepar och avslutar med gemensam lunch ute i sanddynerna. I programmet finns även yoga på stranden, ladies night-barrunda och välkomstmiddag på en båt i Dubai Marina.

Som grädden på moset får du bo på ett av Dubais bästa Beach resorts, 5-stjärniga Habtoor Grand Beach Resort & Spa. Med på resan finns även en svensk Dubaiexpert som bjuder på tips och råd.

Hallå, kan det bli bättre?

Med både avkoppling, shopping, drinkar, träning, sandstrand och ökensand på schemat tror jag att detta blir en oslagbar upplevelse.

Ditt Dubai - Tjejresa till Dubai