This post is available in
instagram_actions_photoshop

Suktar du efter att kunna använda Instagrams coola effekter på vilka bilder som helst? Spana in mitt nya favoritaction till Photoshop!

Det är inte konstigt att Instagramfiltren har tagit världen med storm. Med ett klick kan din bild bli snyggare och få en annan känsla. Men en sak saknas: att kunna anpassa filtren till varje bild. Något som istället är möjligt med detta action!

Den senaste tiden har jag redigerat många av mina bilder med hjälp av Instant Hipster – 10 retro Actions från Pstutorialsws. Actionet innehåller filtren: Amaro, Mayfair, Hudson, Valencia, X-Pro II, Willow, Sutro, Hefe, Nashville, 1977. Alla actions är otroligt snabba, det är max två lager i varje mapp som skapas för respektive filter. Det roligaste och absolut bästa är att du kan justera opaciteten på alla lager för att anpassa de efter din bild. På så sätt kan du blanda samman olika actions för att få en personligare touch. GRYMT! 🙂

Du kan ladda ner Instant Hipster gratis på Deviantart. ♥

Föregående artikelFiskbensfläta
Nästa artikelBy the pool
Ida Josefin Eriksson is an award-winning blogger and photographer from the north of Sweden. After graduating with a bachelor’s degree in journalism, she started her own business to pursue her dreams and become a world traveler and digital nomad.

1 KOMMENTAR

  1. Bra tips! Laddade ner ett liknande actionsett för ett tag sedan men de filtrerna blev inte alls bra och inte heller kunde man justera något så ska testa den här istället. 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.