This post is available in
 
 
Det var på tiden! Gänget bakom jättesuccén med GlossyBox har nu lanserat den manliga motsvarigheten av prenumerationstjänsten för skönhetsprodukter. Välkomna The Man Box – en exklusiv box fylld med fem utvalda grooming-produkter för herrarna i våra liv. 

Jag tycker det är hur kul som helst att det nu finns en GlossyBox för män. Många killar kanske inte vågar, orkar eller bryr sig om att köpa skönhetsprodukter till sig själva, men om de får fem överraskningar serverat i en box varannan månad så är jag säker på att det kommer uppskattas! Jag bestämde mig för att skämma bort killen med en prenumeration och han blev hur glad som helst. Nu slipper han smyglåna produkter i badrummet och kan istället hitta och upptäcka egna favoriter. Det är just det som gör The Man Box så perfekt. Här är vad som fanns i Simons första box:
 

> Schwarzkopf Professional – (3D)Mension hair & body shampoo (159 kr/200 ml)
> Boston – Shoe cream (40 kr/50 ml)
> Maria Nila – Creator no 1 ltd edition wax (179 kr/100 ml)

> Ett prov av L'oréal Paris Men Expert – Hydra energetic anti-tiredness moisturiser (125 kr/50 ml)
> Nueva – Sun stick SPF 30 (39 kr/st)
> + en svart tygpåse att lägga alla produkterna samt ett häfte med en presentation av alla produkter
 

Visst är det en generös första box med hela fyra produkter i fullsize? Simon blev speciellt förtjust i hårvaxet som doftar som energidrycken Rockstar. Jag tror att han kommer tycka att det jättekul att få prova allt.
Om du också är sugen på att överraska en man i ditt liv så kan du börja prenumerera på The Man Box för 169 kronor varannan månad – utan bindningstid.. Beställ eller läs mer här!

 
Vad tycker du om konceptet med GlossyBox för män?

19 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag undrar ifall du fortfarande ritar och lägger upp dina bilder här på bloggen? I såfall…kommer dem upp här på på start sidan eller..under teckningar? eller var? Har du slutat med tecknings kurserna? Tycer verkligen om diin blogg. 🙂
    Svar: Hej! Väldigt sent svar här, men vet inte om du sett att jag lagt ut en teckning nu? 🙂 Alla teckningar kommer upp på startsidan och även under kategorin "teckningar". Jag har inte slutat med min teckningsskola men jag har inte kommit på vad jag ska göra i nästa del. Om du har några förslag får du gärna säga till! 😀 Tack förresten! Ha en awesome helg!
    kram ADARAS.se

  2. Så kul att du ska få prova den 🙂 Hade gärna haft den tack vare att den tåler vatten, är så otroligt klumpig när det kommer till mobiler och vatten.