The Eye of Horus

This post is available in

Jag har provat på två sminkprodukter från det mytomspunna märket Eye of Horus: Natural Mascara* och Bronze Amulet Goddess Pencil*.
 
Den hyllade mascaran har en naturlig formula baserad på vax, vilket gör att den inte klumpar eller kladdar. Efter att ha gjort ögonfransförlängningar och med jämna mellanrum använt lösögonfransar är mina egna fransar just nu extra korta och raka. Den här mascaran är perfekt på så sätt att den är extra vänlig mot fransarna. Den vårdar och stärker samtidigt som den är fri från parabener. Däremot tycker jag inte att den gav mig så mycket längd eller volym.
 
Ögonpennan tycker jag dock är helt fantastisk. Den är vattenfast och har en krämig formula i en snygg kopparfärgad nyans. Den är perfekt att använda för att få lite glöd i blicken. Love it!
 
BETYG:
Natural mascara: (3/5)
Bronze Amulet Goddess Pencil: