Artikeln innehåller reklamlänkar

Ge din hy en lysterboost med Vitamin C

The Body Shop Vitamin C

Trött och glåmig hy? Välj hudvårdsprodukter med Vitamin C! Det hjälper dig att ta fram din huds egen lyster. Själv har jag boostat huden i sommar med två av de senaste tillskotten i The Body Shop Vitamin C.

Det är en fantastisk hudvårdsserie som innehåller en av världens bästa naturliga källor till C-vitamin: camu camu. Det är ett bär som växer i Amazonas regnskog och ger upp till 60 gånger så mycket C-vitamin som en apelsin. Här kan vi verkligen snacka om en vitaminbomb för huden!

The Body Shop Vitamin C

The Body Shop Vitamin C
Vitamin C Glow Boosting Moisturiser, 295 kr (50 ml)
Jag har dels använt denna återfuktande och lystergivande ansiktskräm. Den sjunker snabbt in i huden utan att kännas klibbig eller fet. Den lätta gelékonsistensen är väldigt skön att applicera och den underbara citrusdoften är ett stort plus som gör att huden känns extra fräsch och uppiggad på morgonen.
The Body Shop Vitamin C Vitamin C Instant Glow Enhancer

Vitamin C Instant Glow Enhancer, 275 kr (25 ml)

Den andra produkten jag använt i The Body Shops Vitamin C-serie är denna lilla ”Instant Glow Enhancer”. Den används som ett sista steg i hudvårdsrutinen och gör att huden känns len och mjuk (även denna har en underbar citrusdoft!). Instant Glow Enhancer kan dock lika gärna användas på makeup under dagen för att hjälpa lystern på traven.

För mig fungerar denna framförallt toppen nu när jag har fått lite färg. Den framhäver solbrännan på ett naturligt sätt och är så skön att använda flera gånger om dagen.

 

Glow-tips!

Glöm inte att dricka mycket vatten och se till att få ordentligt med sömn. Det är lika viktigt för en strålande vacker hy.