This post is available in

IsaDora_Flashing-Volume

En lite magisk borste och instant wow-effect? Det utlovar IsaDoras sprillans nya mascara, Flashing Volume Instant Effect Mascara. 

Flashing Volume är en vattenresistent (ej vattenfast) mascara som har en unik ihålig miniborste som ger dubbel mängd mascara på fransarna. Mascaran ska även ge illusion av lösögonfransar, definiera och separera varje frans och fylla ut fransarna maximalt.

IsaDora-Flashing-Volume
Före och efter.

Fördelar? Flashing Volume ger både volym, längd och håller fransarna härligt mjuka. Den nätta lilla gummiborsten är smidig och enkelt att använda. Borsten tar upp så mycket produkt att du lätt kan applicera på både under- och överfransar utan att doppa i hylsan mer än en gång. En annan fördel är att den tål fukt men samtidigt är väldigt enkel att tvätta bort.

Nackdelar? Om du inte är vaksam kan det bli för mycket mascara på borsten. Det resulterar i att det blir svårt att separera fransarna och att det blir kladdigt och klibbigt.

IsaDora_Flashing_Volume

Kort sagt är Flashing Volume ingen wow-mascara med lösögonfranseffekt, men det är en helt klart godkänd vardagsmascara som ger både volym och lite längd.

Betyg♥♥♥♥♥ (3 av 5)

IsaDora Flashing Volume finns i butik nu och kostar 149 kronor.