This post is available in

Mirins-Copenhagen

Jag har testat tre produkter* från det danska märket Mirins Copenhagen. Det är högkvalitativa, handgjorda bad- och kroppsvårdsvårdsprodukter som enbart innehåller naturliga ingredienser. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. 

Det roligaste tycker jag är att de sticker ut med både konceptet och sin förpackning bland mina andra produkter i badrummet.

Mirins Body Scrub
Superhärlig att använda! Skrubbar milt medan kokosnöt och jojobaolja återfuktar. Det blir en lätt oljig känsla på huden – alltså inte ultimat under tighta jeans, men i sommar är det helt perfekt när huden ser extra återfuktad ut och får en fin lyster. Lämnar dessutom efter sig en helt fantastisk doft av mint!
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

Mirins Lip Scrub 
Väldigt söt förpackning men till skillnad från andra läppskrubbar jag testat tycker jag att denna är svår att använda. Den rinner och ”smular sig” på samma gång. Dessutom gillar jag inte doften vilket är konstigt då den innehåller grapefrukt, rosmarin och mint – precis det som läppbalsamet innehåller. Hm …
Betyg: ♥♥♥♥ (1/5)

Mirins Lip balm
Väldigt dryg och lätt att använda. Lämnar läpparna återfuktade och har en fräsch doft av mint och grapefruk. Enda nackdelen är att jag föredrar läpprodukter där inga fingrar behöver användas för applicering. Det känns mycket fräschare.
Betyg♥♥♥♥♥ (4/5)

mirins_body-scrubmirins-lip-scrub
Både en hiss och diss.

Har du provat något från Mirins Copenhagen? 

*pressutskick