This post is available in
Gaia Facial Exfoliant Gaia Facial Exfoliant

Ett av mina bästa knep för en strålande vinterhy är att exfoliera. Jag älskar att prova exfolierande masker och peelingar. Den senaste produkten jag provat är Gaia Facial Exfoliant. Det är en djuprengörande peeling med finkrossade valnötsskal som försiktig ska polera, släta ut och förfina hudens yta samtidigt som smuts och orenheter avlägsnas. Peelingen är berikad med avocado, vetegrodds -och jättenattljusolja vars essentiella fettsyror ger näring, återfuktar och bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Trots en rinnig formula och en doft som påminner om rengöringsmedel är jag positivt överraskad. Gaia Facial Exfoliant gör att huden känns helt fantastisk efteråt. Bara efter en gångs användning blev min hy supermjuk. Jag tycker även att mina porer blev mindre och att jag fick mer lyster. Jag gillar att kornen är rätt stora och att man känner att peelingen rengör på djupet, det utan att irritera huden. Och att peelingen är lite rinnig gör det faktiskt ännu lättare att applicera. Det är inte mycket produkt som behövs för att smörja in hela ansiktet.

Kort och gott, en toppenbra produkt för dig som vill ha mer lyster i vinter. ♥

Gaia Skincare Facial Exfoliant finns bland annat att hitta → HÄR.

[rwp-review id=”0″]

5 KOMMENTARER

  1. Kul att du tipsar om Gaias produkter som jag gillar massor. Jag har nyligen köpt på mig hela serien ur Gaias sortiment till ansiktet. En toppen serie för huden som är väldigt dryg och prisvärd.

  2. Kul att du tipsar om Gaias produkter som jag gillar massor. Jag har nyligen köpt på mig hela serien ur Gaias sortiment till ansiktet. En toppen serie för huden som är väldigt dryg och prisvärd.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.