This post is available in
hope_design_tavling

Nu har du chansen att lägga vantarna på det där trendiga plagget eller accessoaren du hittills bara suktat efter. I samarbete med Hope Design tävlar jag ut en valfri vara från deras hemsida. Vad sägs exempelvis om en underbar kappa med heta läderdetaljer, en beanie med tryck eller ett Chanelskal till din mobil? 😀

crayon-border
Så tävlar du:

Motivera i en kommentar varför du borde vinna.
crayon-border

För pluspoäng:
+ Gilla Hope Design på Facebook
Följ Adaras på Bloglovin/Gilla Adaras på Facebook

Tävlingen avslutas 23 oktober klockan 12.00. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Ingrid, stort grattis!

86 KOMMENTARER

 1. Jag vill vinna därför att jag är en fattig student (som många andra), så det blir lite svårt att köpa nya saker! Och någonting nytt nu i vinter skulle passa perfekt. E ny tshirt eller en ny mössa att pigga upp vardagen med skulle inte va helt fel!

 2. Jag vill vinna därför att jag är en fattig student (som många andra), så det blir lite svårt att köpa nya saker! Och någonting nytt nu i vinter skulle passa perfekt. E ny tshirt eller en ny mössa att pigga upp vardagen med skulle inte va helt fel! Och så skulle det vara roligt med något nytt som matchar min personlighet 🙂

  Jag följer dig på bloglovin och facebook.

 3. Jag vill så gärna vara med och drömvinsten är denna snygga jacka.
  http://hopedesign.shop.textalk.se/fashion/leather-coat.html

  Började kika efter sådana jackor redan förra sommaren men har inte hittat ”den”. Denna jacka var precis så som jag vill ha den, super snygg! Och det vore så kul att få bära den jackan jag länge drömt om i höst/vinter och vår, jag kommer rent utsagt flytta in i den. Och nu när man är gravid i höst vill man ju vara en snygg gravid kvinna och senare en snygg mamma på barnvagnspromenad.

  Jag gillar er båda på FB, Tina Carlström.
  Jag delar på FB med samma namn.

 4. Jag vill vinna för att det är en tröja som finns på den sidan som jag har spanat in länge och som jag såå gärna vill ha men är lite för snål för att köpa. Skulle bli så glad om jag vann! 😀

  Har gjort allt för pluspoängen! Kram

 5. Jag har gillat dig & Hope design på Facebook 🙂

  Anledningen till att jag vill vinna är att jag har tränat bort runt 30 kilo, och jag jag knappt några kläder som passar mig, och att ha en arbetslös förälder och en förälder som inte tjänar så värst mycket gör att det inte riktigt blir att köpa in massa nya kläder. :/

 6. Jag vill gärna vinna en Marc Jacobs armband därför att jag är den värd såhär i pluggishtider 🙂 Som belöning för alla lästimmar.
  Jag gillar Adaras på FB sedan tidigare, likaså följer på Bloglovin!