This post is available in

to-die-for

Snart är sommaren här! Efter en lång dag på stranden, vad passar bättre än att mysa under en filt och njuta av en bra film? Dela med dig av ditt bästa filmtips i en kommentar och ta chansen att vinna en valfri bikini från To Die For!

Alla som deltar har också chansen att synas i nästa nummer av ADARAS Blogazine.

borderTävlingsregler:
Dela med dig av ditt bästa filmtips i en kommentar. Motivera kort!border

För pluspoäng:
+ Följ @TodieforSwimwear på Instagram/gilla To Die For på Facebook
+ Gilla ADARAS på Facebook/följ på Bloglovin

Tävlingen avslutas 1 april klockan 12.00.
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Elin, grattis! 

52 KOMMENTARER

 1. Bästa mysfilmen är lätt Dirty dancing 🙂 gullig kärlekshistoria, bra musik och sköna moves! Tröttnar aldrig på den filmen.
  Följer dig på bloglovin sen förut 🙂

 2. Mitt filmtips är ”She’s the man” en rolig feel-good film som man kan se om många gånger!

  (Jag gillar To Die for på instagram och följer dig på bloglovin)

 3. Gillar todiefor på fb, och följer dig på bloglovin! <3
  Jag vill tipsa om en av mina absoluta favoritfilmer, We're the millers!! Den är såå rolig och är den ultimata filmen för dem som gillar humor men ändå lite spänning. Jag såg den på bio i höstas och jag skrattade så mycket att jag nästan ramlade av biostolen!

 4. Mitt absoluta bäst filtimps är Forzen, en av de bästa disneyfilmerna som har gjorts enligt mig, dessutom kan en disenyfilm aldrig bli fel. Ett plus är att den också har väldigt bra musik.

  Följer dig på bloglovin och gillar todiefor på fb!

 5. Asså det beror ju heeeelt på vilken sorts film man är på humör för. Personligen är det alltid olika men något jag alltid kan kolla på är disney och pixar filmer. Speciellt disneyprinsess filmer. Jag blir glad av dem alltid och de är ju så söta. Till en mysig sommarkväll skulle jag nog kolla på Lilla Sjöjungfrun, Aladdin eller Röjar Ralf.

  Men om man nu inte gillar barn filmer, vilket jag tycker är jätte knasigt! Så tipsar jag om följande tre filmer just för att de alla är bra och lätta att kolla på (inte för tunga och liksom hårda) haha: 27 Dresses, Pitch Perfect och LOL. 🙂

  (följer och gillar allt yaaay)

 6. Mitt bästa filmtips är nog Lejonkungen. Trots att det är en gammal film så det min favorit film. Jag både skrattar och gråter i den. Jag tycker att den är as fin och sedan så är ju Timon och Pumba med vilket gör film ÄNNU bättre.

  Jag gillar deras facebook, din facebook och följer dig på bloglovin.

 7. My sisters keeper är en otroligt fin film där det visar hur mycket en betydelse för familjemedlemarna verkligen kan få en att offra vadsomhelst <3

  Gillar de på facebook och även din sida! Kram

 8. Mitt bästa filmtips är nog (kan inte svika ju, sånt fan som jag är) Harry Potter. Jag tröttnar seriöst aldrig på varken böckerna eller filmerna. Haha! 🙂

  Jag har gjort allt som man kan göra för att för pluspoäng 🙂

 9. En av mina favoriter är Dirty Dancing 2 – Havana Nights. Genom den filmen fick jag intresse för den kubanska kulturen, spanska språket och salsan och började drömma om hur det vore att få prova på allt. Nu, cirka 6 år efter jag såg filmen första gången, så har jag besökt Spanien 7 gånger, pluggat spanska i Spanien i flera månader, hoppat på en utbildning i Stockholm där jag läser till spanska lärare, har precis varit i Kuba för första gången och sedan några månader tillbaka dansar jag salsa flera gånger i veckan. Jag har hittat mig själv och önskar att fler får chansen genom inspirationen i den här underbara filmen!

 10. The Great Gatsby! En av de få filmer som faktisk når upp till samma nivå som boken den baserar sig på. Historian är fantastisk men ännu bättre är stämmningen, karaktärerna, miljön och årtalet. Filmen passar enligt mig bra på vilket humör man än är på och är helt enkelt väldigt sevärd!
  Har följt och gillat och allt dedär. 🙂

 11. Bästa filmtipset är nog the vow. Kan vara för att jag är svag för kärleksfilmer, men denna är så vacker och underbar. Den visar hur mycket man kan vara beredd att göra för att få kärlek och älskar att den är baserad på en sann historia. Magiskt! Sen att Channing Tatum spelar i den är ju bara ett litet plus.

 12. Jag är gärna med! Hmm… Filmtips… Jag skulle nog säga The Green Mile då det är en av de få filmer jag kunnat se fler en 1 gång. Verkligen en film av världsklass. Lite sorglig dock.. Och bara för det så vill jag ge lite fler tips för man får ju inte bara vara sorglig! The hangover och due date.. De filmerna är sjukt roliga! Har inte sett 3an än av the hangover än.. MÅSTE SE SNART! omg Zach Galifianakis är ju bara så söt och rolig att man dör! Älskar honom som skådespelare 😀 Vill man se på spännande filmer så är ju Harry Potter azm! 😀

  Om jag skulle vinna, så vill jag vinna spellbound 😀

 13. Följer den sedan ett tag på blogblovin och följer nu även todiefor for instagram!

  Mitt filmtips är Revolutionary Road. Jag tog flera år på mig att se den för jag trodde inte att Leonardo DiCaprio och Kate Winslet kunde slå sina insatser i Titanic. Men det visade sig att jag hade helt fel. Båda skådespelarna bevisade att de har mer talang än de flesta i branschen och jag levde mig helt in i den här dramatiska, sorgliga och explosiva historien.

 14. Den absolut bästa filmen som finns är Point break! Sjukt bra och härlig film som man bara inte kan sluta titta på (har sätt den minst 10 gånger 😉 )
  Den handlar om bankrånare, surfare och en polis ”undercover”. Hur kan det hänga ihop?

 15. En film som alltid berör mig himla mycket är Nicevillle. Den handlar som sagt om två afroamerikanska hembiträden och en intervjuare i Jackson, Mississippi under 1960-talet. Den är stark och förutom det typiska slutet är det en film man bör se angående rasismen och att det intr var så länge sedan separata toaletter va något ovanligt för svarta.

 16. Mitt bästa filmtips är filmen ”Pojken i randig pyjamas”.
  Det är en otroligt bra film och dem som inte har sett den borde se den. Den får oss att tänka efter, att få reda på hur bra vi egentligen har det. Att vi inte borde klaga på att vi inte har mat hemma, att vi inte borde gå upp på morgonen o klaga på att vi inte har mat, att vi inte borde klaga på att vi har lite pengar. För det finns folk som har gått genom mycket värre tider.
  Detta är en film om världskriget men så himla bra är den! Värt att se!

 17. Hitta Nemo! På något konstigt sätt så tycker jag att den filmen är bäst på sommaren! Den är så mysig och kärleksfull! Och det bästa är nog att det är kärlek av vänner och familj och inte mellan en tjej och en kille som det brukar ^^

  Jag har gillat på fb och följer på instagram.

  Gillat dig på fb men bloglovin funkar inte just nu..:(

 18. Mitt bästa filmtips är The Butler som handlar om Eugene Allens liv, en butler som jobbade i Vita Huset i 34 år. Man får en inblick i hur det var att vara en svart butler bland en massa vita människor & vilket förtroende alla presidenter hade för honom. Själv älskar jag filmer som är verklighetsbaserade! 🙂

  Gillar din sida på FB & gillar To Die For på FB 🙂

 19. Gud va fina bikinisar, specielt Sugar Dasiy! Verkligen en jätte bra tävling! Jag har gillat to dy for på Facebook och även följt dem på instagram. Dig har jag följt sen ett tag tillbaka på bogvin.
  Mitt film tips är Mean Girls. Det är en amerikans film som rymmer ett välskrivet och vasst manus där man går ett steg längre än vad som är gängse i genren collage-filmer. Filmen handlar om Cady som flyttar hem till USA och börjar i en vanlig skola för första gången där hon motvilligt blir indragen i ett socialt maktspel om pouläritet och hämd.
  Email: lisasonjaholm@hotmail.com

 20. jag är med 😀 mitt bästa film tips är nog spirit en tecknad häst film som jag älskar även om tårarna forsar ner för mina kinder under nästan hela filmen. Den är super härlig och jag har säkert sätt den minst 50 gånger. Jag blir alltid helt lycklig i kroppen när jag ser den och tänker på kvällar när jag var liten och kollade på den och åt mums mums.
  Jag har också gillat på facebook 🙂

 21. Jag såg en film för ett tag sen och den heter Safe heaven och jag tycker den är riktigt bra! En film som jag verkligen rekommenderar! 🙂 Det är spänning hela tiden, man kan inte riktigt lista ut vad det är som händer som man kan i de flesta andra filmer.
  Jag följer redan på instagram, gillar på Facebook och följer dig på bloglovin! 🙂

 22. Mitt filmtips blir nog absolut ’En Oväntad Vänskap’ det är en skratta-så-man-inte-kan-andas film, men samtidigt har den också så fina och sorgliga ögonblick så man får en tankeställare.

 23. Hej jag är med och tävlar och jag har gjort alla saker man behöver 😉
  Mitt bästa film tips är självfallet Johan Falk filmerna! Jag tycker mer eller mindre att alla är väldigt bra! Dom är spännande och helt enkelt grymma! 🙂

 24. Mitt filmtips är Pitch Perfect! Riktigt bra och rolig musicalfilm, grymma skådespelare och många bra låtar och mashups. Ifall du inte har sett den, grattis, du har något bra framför dig 😉
  Jag har gillat både dig och To Die For på fb.

 25. Jag myser helst till superhjältefilmer. De är nostalgiska och helt enkelt mysiga ^^
  Följer dom på instagram (heter pissemjau) och gillar på fb (Emeli Björk)

  Gillar även din sida på fb och följer dig via bloglovin 🙂

 26. Följer dig redan och har gillat dem på FB (denise råström)
  Min absoluta favoritfilm är Bram Stoker’s Dracula från 1992, den är den klassiska vampyrfilmen. Det var den filmen som gjorde att jag började älska vampyrfilmer. Dracula målas inte ut riktigt som världens ondska utan han vill egentligen bara vara med sin sanna kärlek. Tycker i andra filmer är Dracula så ond men inte i den här.
  Filmen är romantisk, spännande och helt underbar. Har älskat den sen första gången jag såg den (va nog 10 år då).

  Ny bikini skulle vara den perfekt motivationen till att komma i form för sommaren 😉

 27. Mitt bästa tips är helt klart The Blind Side, en super bra feel good film med bra skådespelare som dessutom är baserad på en sann historia som jag tycker gör den 100 gånger bättre!

  Gillar båda på facebook och följer på bloglovin!

 28. Mitt filmtips är den hyfsat nya komedin We’re the Millers. Det funkar alltid att sätta på en komedi och denna är verkligen hur rolig som helst! Den rekommenderas helt enkelt till alla som tycker om att skratta, och vem gör inte det?

 29. En av mina favorit filmer är ’Now is Good.’ Filmen är baserad på boken ’Innan jag dör’ av Jenny Downham och handlar om Tessa, som har cancer. Hon har skrivit en lista av saker hon villl göra innan hon dör och filmen handlar om det och kärlek och familj. Jag tycker att denna filmen är gullig och är perfekt för en mysig kväll.

 30. Min favoritfilm skulle jag nog säga är björn bröder. Jag tycker hela filmen är supermysig , den har bra låtar och ett budskap i filmen som är riktigt bra även fast man inte tänkte på det som barn. & man kan ju såklart inte se filmen utan att fälla en liten tår, men det är filmen värd. & för att inte tala om älgarna som får en att skratta så man får magrutor! Helt enkelt en sevärd film!

 31. Jag har så många filmfavoriter, men den som nog ändå tar plats nummer 1 är ”La vita e bella” eller ”Livet är underbart” från 1997.
  Varför? För att den sammanlänkar ett av mina ”favoritämnen” – Andra världskriget och koncentrationsläger med humor.
  Den visar på ett väldigt gripande sätt hur en blandad familj kämpar för att åter få vara fria tillsammans, och hur en pappas ovillkorliga kärlek kan få honom att göra så mycket för att rädda sin son.
  Kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. <3

  Jag gillar och följer Adaras på FB resp. Bloglovin'.

 32. Jag är med och tävlar! Gillar både To Die For och Adaras på facebook. 🙂

  Jag har egentligen flera favoritfilmer, bl.a. PS. I love you och Dear John(no words needed ;-).
  Men, annars gillar jag White House Down, med Channing Tatum och Jamie Foxx.
  Det är något med ”katastrof-filmer” som gör att jag fastnar. Spänningen säkert, men sen att as-snygga herr Tatum är med gör ju inte saken värre. 😉 Dessutom så där snyggt smutsig och så! Haha.

 33. En av de allra bästa filmerna jag har sett är pojken i randig pyjamas, väldigt tung men meningsfull film.

  Gillar adaras på fb samt följer to die for både på fb och instagram 🙂

 34. Mitt bästa filmtips är ”En oväntad vänskap” – en fransk film som gav mig både tårar och skratt. Jag älskar verklighetsbaserade filmer och den här gör mycket gott i hjärtat även om jag som sagt blev rörd till tårar ibland. Hur två helt olika personer kan interagera och mötas ”halvvägs” är så himla häftigt!

  Gillar adaras/todiefor på fb som Martina Andersson
  Gillar todiefor på instagram också som MartinaElizabethh
  Gillar även din blogg på BL 🙂

 35. En riktigt bra film är Frozen som är en animerad disneyfilm. Disneyfilmer överlag passar de flesta och är alltid helt super! Den här filmen har ett fint budskap om att kärlek räddar. Låtarna i filmen är också de jättefina och man nynnar på dem länge efter. 🙂

 36. Åh, det finns ju så många riktigt bra filmer… men ska jag välja en film att slappa till efter en grym sommardag så blir det nog en lättsam nostalgi-film. Grease får mig alltid på superbra humör. Det var den första filmen som jag verkligen fastnade för när jag var yngre, förutom barnfilmerna när man var riktigt liten då:) Och ja, jag hade så klart en liten crush på John Travolta haha.
  Jag gillar To Die For på FB och följer dig på Bloglovin:)

 37. Mitt bästa filmtips efter en dag på stranden måste nog vara The last song. Det är en sån himla fin film på alla sett och vis och innehåller alla känslor man kan tänka sig! Man mår alltid så himla bra efter man har kollat på den!

  Jag gillar To Die for på facebook och jag följer dig på bloglovin:) Kramisar♥

 38. Mina bästa filmtips är såndär klassiker som inte gååår tjata ut – pretty woman, armageddon och titanic. Kan kolla om och om igen, men tycker ändå de är de bästa filmerna jag har sett!!!

 39. För er som tycker om lite udda filmer skulle jag rekommendera Princess Mononoke. Det är en japansk tecknad film som handlar mycket om naturen och hur människorna förstör den. Jag vet, det låter ganska tråkigt nu bara såhär, men den är jättemysig! Älskar de små naturväsena kallade kodama 😀

 40. Jag är självklart med och tävlar.
  Det är ju så snygga bikinis.

  Det finns ju många bra filmer. Men en av de bättre är The Hunger Games som är en amerikansk action-äventyrsfilm. Gillar filmer som har en blandning av allt. Kärlek, äventyr, action t.ex.

  Gillar och följer To Die for på FB och Instagram: Frida Bergner
  Gillar din FB-sida sen tidigare och följer dig via bloglovin sen tidigare: Frida Bergner

 41. Mitt bästa filmtips är Forrest Gump. Den passar alla, är både rolig, sorglig och äventyrlig (och så får man en snabbrepetition av klädmodet genom ca 30-40 år;)). Den passar nästan alltid att se på:D

 42. Mitt bästa filmtips är Colombiana! En actionfilm där tjejen är huvudpersonen. Riktigt spännande och otroligt bra. Har länge varit min favoritfilm.
  Följer todiefor på instagram och gillar på facebook. 🙂

 43. Mitt bästa filmtips (just nu iaf) är nog the Great Gatsby. Den är helt grymt snygg gjord, kostymerna är to die for. Soundtracket är underbart, massa bra skådisar och ja den är helt enkelt magisk! En av mina absoluta favoritfilmer. Väldigt påkostad. Och handlingen är så fin <': grät ett antal gånger faktiskt och det händer inte ofta att jag gör. Älskar den.

  Samma regissör som gjort Romeo + Juliet och Moulin Rouge!

  https://www.youtube.com/watch?v=rARN6agiW7o
  ^ trailer

 44. Jag har precis börjat kolla på Harry Potter filmerna. Har ju själv inte sett alla och nu har jag en film för varje kväll denna vecka haha. De är ju faktiskt fruktansvärt bra och kul när man ser hur små de var i första filmen till stora i sista. De kanske är aningen långa men vad gör det om man har trevligt sällskap och en god fruktsallad eller annat somrigt att smaska på 😀

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.