Artikeln innehåller reklamlänkar

Stylingtips & magisk inspiration inför midsommar

A Midsummer's Dream

Skira pasteller, virkat, spets och blommor i håret. Här har du en stor dos av fantastisk inspiration inför midsommar! Bilderna kommer från Nellys kampanj ”A Midsummer's Dream”. Och det är verkligen en dröm. Bilderna är magiskt fina och får mig att drömma om inte bara en solig midsommarafton utan även långa dagar på stranden i sommar, om egentid i hängmattan med en bok, och om den där härliga cykelturen en varm sommarkväll.

Modellen är olagligt vacker, kläderna sååå snygga och det lekfulla håret är perfektion. Låt dig inspireras! ♥

A Midsummer's Dream – Stylingtips & inspo inför midsommar

A Midsummer's Dream

IT-frisyren

Den röda tråden i alla kampanjbilder är denna busiga och lekfulla frisyr. Du fixar den enkelt genom att sätta upp håret i två tofsar och sedan fästa en extra hårsnodd längre ner. Helst använder du en genomskinlig snodd, som till exempel Blax-snoddar (de är amazing!). Rufsa till frisyren och linda lite hår runt snoddfästena för att dölja dem. Lek med olika blommor i håret för en extra somrig touch.

Tips! Använd saltvattenspray för att fixa den perfekta strandhårs-texturen.

 

A Midsummer's Dream

Less is more

Satsa på en naturlig makeup till en simpel klänning och diskreta smycken. Som pricken över i:et har du såklart en blomkrans i håret.

 

A Midsummer's Dream

En blickfångare

Istället för att använda flera olika smycken, som örhängen, halsband, armband och ringar. Satsa på en detalj. Här syns bara tre halsband i olika längder. Supersnyggt!

 

A Midsummer's Dream

Skapa en kontrast

Kontraster är bara för fint. Om du har en ljus outfit är det skitsnyggt att bryta av det med en färgklick eller svart.  Som de blåa skorna på bilden till vänster eller de svarta tofs-örhängena till höger.

 

Vill du ha mer inspo? Klicka in till Nelly för att se fler de andra kampanjbilderna.

Vilken stil kommer du köra på till midsommar? 🙂