Stekta päron med glass & kolasås

Stekta päron med glass & kolasås

Stekta päron med glass och kolasås

Här är en helt lovely man tager vad man haver-dessert på bara fem minuter!

Smörstek päron (eller en annan frukt) gyllenbruna och servera med äkta vaniljglass. Ringla över kolasås och toppa med till exempel minimaränger, nötter, strössel, bär – eller helt enkelt det du har hemma.

Varm frukt + iskall glass är en perfekt dessert både soliga och regniga sommardagar.

Stekta päron med glass och kolasås

Stekta päron med glass och kolasås

Fler tips för variation

  • Ringla över honung istället för kolasås.
  • Servera honungsstekta päron med hasselnötter och färsk rosmarin. Pressa över citron och njut!
Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”Stekta päron med glass & kolasås”

  1. Vad det ser gott ut!

    Skulle du vilja ställa upp i en bloggintervju? Jag ställer frågor till dig via mail. Du svarar och bidrar ev med bilder. Jag publicerar sedan inlägget på min blogg.

  2. Ser Super gott ut :), Har en fråga har du kvar din portfolio? Försökte gå in på idajosefin.com men inget hittades. Skulle behöva lite hjälp med kodning. Om du gör ännu sånt?

    1. Tack, det var verkligen supergott 😀
      Ja det gör jag, är bara att du mejlar mig på [email protected] så länge och berättar vad du har i åtanke. Tack för att du sa till om min portfolio. Har helt missat att det inte går att gå in på den. Ska kika på det på en gång 🙂

  3. Vilket bra recept! Tala om att “slå två flugor i en smäll” lått att göra och nyttigt att äta. Många ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet