This post is available in
Starta Farsta

Har du en grym idé och vill starta eget? Då måste jag bara tipsa om att du nu har chansen att vara med i samma projekt som jag deltog i, i våras: Starta Farsta.

Att vara med i Starta Farsta var bland de roligaste sakerna jag gjort. Jag fick fokusera på mina drömmar och utveckla mina idéer. Så om du är mellan 16 och 26 år gammal och bor i närheten av Farsta (eller i Söderort) – passa på att söka! Du kommer inte att ångra dig 😀

Som en del av Starta Farsta kommer du få ingå i ett team med entreprenörer, mentorer och konsulter som hjälper dig med din vision. Du kommer också få en arbetsplats (guld värt!), 5 000 kronor i startkapital och framförallt en unik chans att förverkliga din dröm!

Starta Farsta våren 2014:

Starta Farsta våren 2014

När jag var med i Starta Farsta fick jag i synnerhet lära mig att strukturera upp min verksamhet. Jag fick ta del av spännande workshops inom allt från marknadsundersökningar och förhandlingstekniker till budget och kundanalyser. Under projektet skapade jag min e-tidning Adaras Blogazine #2 tillsammans med min fantastiska kompis Malin Wretling, jag ansökte om varumärkesskydd, förbättrade min portfolio, var med på en pop-up utställning med mitt företag och knöt en massa bra affärskontakter.

Starta Farsta pågår i två månader mellan mitten av oktober till december 2014. Så ta chansen att göra din dröm till verklighet redan i höst! 😀

Vill du vara med? Skicka in din idé och lite mer information om dig själv via e-post till starta.farsta@gmail.com senast den 15 oktober.

Läs mer här: viarfarsta.se