Artikeln innehåller reklamlänkar

Spotlight: Shoppa smart med rabattkoder

Flatlay with iPad Pro & Rabatterat.nu, jewelry, shoes & flowers

» Inlägget presenteras i samarbete med Rabatterat.nu «

Bland det bästa med att handla online? Att man så ofta kan spara pengar med rabattkoder (läs: och därmed shoppa mer). Det spelar ingen roll om det är ett hotell jag ska boka eller om jag ska shoppa kläder, inredning eller skor.

Jag kollar ALLTID efter aktuella rabattkoder innan jag köper något på nätet. Ett smidigt knep är att bokmärka sidor som samlar en massa rabattkoder på ett och samma ställe. Jag har tidigare tipsat om flera bokmärksvänliga shoppa smart-sajter och tänkte i dag passa på att tipsa om ännu en, nämligen Rabatterat.nu.

Där hittar du en massa nya, populära och exklusiva rabattkoder, kampanjkoder och erbjudanden till de mest populära svenska butikerna på nätet. Sidan har funnits sedan 2008 och är faktiskt en av Sveriges största rabattkodssidor. Perfekt att spana in inför uppdateringen av höstgarderoben eller weekendresan!

Jag har, i samarbete med Rabatterat.nu, listat mina favoritrabatter just nu:

Adaras picks: Veckans hetaste rabattkoder

Flatlay with iPad Pro & Rabatterat.nu, jewelry, shoes & flowers

Happy shopping! ♥

Pin
Share
Tweet