This post is available in

En kombination mellan stillbild och video. Här är min första interaktiva stillbild från Spin My Planet på bloggen!

Dra bilden i sidled för att göra stillbilden levande. Jag har för övrigt älskat Spin My Planet sedan jag såg den första spin-outfiten på Lisa Olssons blogg. Därför blev jag hur glad som helst när grundaren och VDn, Michael Sosinski, kontaktade mig för ett tag sedan. Vi träffades och jag fick höra mer om den nya appen och några av de spännande planerna de har framöver.

Michael har jobbat som både mode- och produktfotograf och har specialiserat sig inom interaktiv 360°-teknik. Det är just den interaktiviteten som gav honom idén till appen Spin My Planet. Appen är helt gratis och finns att ladda ner till både iOS och Android.

För att göra en spin fotar du mellan 2-20 bilder. Sedan är det bara att ”swipea” fingret över bilden så ser du din spin. Det blir som en kombination mellan stillbild och video. Du kan dela din spin-bild på sociala medier eller bädda in den på din blogg eller hemsida. På så sätt kan du få ett mer levande blogginnehåll!

Jag älskar hela idén med interaktiva stillbilder och tycker att appen i sig är väldigt underhållande och rolig. Enda nackdelen är att det inte finns några filter för till tillfället. Men jag skulle verkligen rekommendera att skapa ett konto på Spin My Planet redan nu, så kan du vara med i starten. Följ mig gärna! Jag heter @adaras på Spin My Planet 😀

[divider]#NoFilter från mobilen[/divider]

[column size=one_half position=first ][/column]
[column size=one_half position=last][/column]

[divider]Mer om Spin My Planet[/divider]

Vad tycker du om Spin My Planet? Något du kommer att testa? 🙂

17 KOMMENTARER