This post is available in
Jag såg att det var flera läsare som undrat hur jag gör stjärnorna jag har i mina bilder ibland.  Svaret är att jag använder mig av penslar i Photoshop. Jag älskar att använda olika penslar och har egentligen alldeles för många installerade. Men här är är fem av mina favoriter! 🙂

Klicka på bilderna för att komma direkt till nedladdningssidorna på Deviantart. Du kan ladda ned alla penslar gratis.


Stars and Stardust Photoshop Brushes” av AhmZakSier. I penselpaketet får du 7 stjärnpenslar och 7 stjärnstoftpenslar. Jag älskar dessa penslar! Använder de nästan för mycket ibland, men de är ju så fina!


Doodle line brushes” av cesstrelle. Så söta!


Hearts” av mcbadshoes. 16 stycken oemotståndliga hjärtan!


53 Real Brush Strokes” av doodle-lee-doo. Det kanske känns som överdrivet många penseldrag, men det är nice!


32 arrow doodle brushes” av chokingonstatic. Gulliga pilar helt enkelt!

Har du några favoritpenslar i PS? 🙂