This post is available in

 

God morgon sötnosar!
Hoppas ni har sovit gott! Jag känner mig nästan som en liten prinsessa i min nya vita pärlprydda klänning* från Sheinside som jag bara var tvungen att prova. Den är ju lite för fin för en slapp söndag men den är så söt och skön att ha på sig. Älskar alla små detaljer! Det kommer bli en perfekt kvällsklänning i Bulgarien nästa månad.
 
Nu ska jag förresten käka frulle med Simon. Efter att ha varit på stan med Natta i går åkte vi hem till Simons pappa och hängde med hans holländska släkt. Det senare blir det repris på även i dag. Puss på er!

1 KOMMENTAR

 1. Gud så bra tips, de ska jag komma ihåg. Suveräna lösningar! :thumbup: :-d
  Svar: Visst är det smarta lösningar 😀 Kul att du uppskattade tipsen! <3 ADARAS.se

 2. Hej! Smycke förvaringen värkar väldigt smart! 🙂 När kommer nästa teckning upp på bloggen?
  Svar: Den är verkligen smart 😀 Så snart som möjligt, ska försöka ta mig tid till att rita ikväll! 😉 ADARAS.se

 3. Om jag har någon snygg topp som ska hängas så brukar jag passa på att exempelvis hänga en kavaj över. Jag har alltid brist på galgar och även plats för galgar, så det knepet hjälper mig! 🙂 Annars är väl det bästa att rensa så mycket som möjligt så ofta som möjligt.. Tänka efter innan man köper nya plagg och sånt!
  Svar: Det är väldigt bra knep 😀 Verkligen viktigt att rensa så mycket som möjligt, annars blir det aldrig bra ordning. <3 ADARAS.se

 4. Vilka smarta förvaringstips! Jag gillar när jag slipper ha en massa lösa saker liggandes och vet var jag kan hitta dem utan att leta ihjäl mig på morgonen:-d:-d

 5. Har också den klänningen! Helt underbar! Tyvärr har jag inte använt den än 🙁 Tänkte mig till skolavslutningen, men gick aldrig dit. Men klänningen är helt underbar!

  • Visst är den underbar! 😀 Men synd att du inte använt den än, det måste du ju göra! Tror den passar skitsnyggt på dig ju 😀

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.