Artikeln innehåller reklamlänkar

Smoothie med lättyoghurt och frysta bär

Smoothie med lättyoghurt och frysta bär

ice-smoothielindals-smoothie

Det här är en perfekt kick på eftermiddagen. Mixa turkisk lättyoghurt med frysta hallon, blåbär, jordgubbar, citron och krossad is. Toppa med frysta bär och lite honung. Varsågod. Det är sååå gott!

Psst! Dela med dig av din favoritsmoothie på Instagram så har du chansen att vinna träningsmellis för ett helt år från Lindahls! Allt du behöver göra är att hashtagga bilden med #lindahlssmoothie. I dag är sista tävlingsdagen.

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

19 reaktioner på ”Smoothie med lättyoghurt och frysta bär”

  1. Ser jättegott ut! 🙂
    Jag gjorde precis en smoothie, dock lite mindre charmigt 😀 haha! Mosade en banan med gaffeln, blandade med yoghurt och hällde i lite cocos. Var tvungen att få i mig det snabbt. Vi ska också köpa oss en riktig mixer, äger bara en stavmixer. Hoppas du haft en fin helg!

  2. Gott 🙂 Jag gör smoothies på nästan allt. Nyss blev det en på gårdagens sallad från när jag åt tacos, frysta bär, banan och sesamfrön. Så lite vatten också…

  3. Gott det ser ut 🙂 Smoothie är gott, jag brukar mest göra såna på sommaren 🙂 Nu brukar jag ofta ta yoghurt i ett glas och toppa med bär, också gott 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet