This post is available in

Lindshe undrade hur jag tar mina bilder med vit eller ren bakgrund. Eftersom det är en väldigt simpel och billig lösning så tänkte jag dela med mig av min hemlighet här.

De flesta bilderna med vit bakgrund har jag fotat i en kartong som jag klätt med vitt papper. Det roliga är att man enkelt kan skapa olika effekter i sin mini-fotostudio genom att till exempel lägga aluminiumfolie, julgranspapper eller något annat som bakgrund.

Fixa din egen mini-fotostudio du också – i två enkla steg:

1. Välj ut en lämplig kartong och klipp bort en ”kartongvägg” eller två.
2. Klä kartongen i valfritt papper, tejpa eller limma fast. KLART! ♥


Psst! Jag skrev en artikel om min kameraryggsäck och fick den publicerad på Kameraryggsackar.se. Spana in inlägget vettja! 🙂

35 KOMMENTARER

 1. Det var en riktigt fin kväll! 😀 God mat och trevligt sällskap! ^^

  Riktigt god mat var det verkligen, man blev så himla mätt, men där måste vi verkligen äta igen! ^^

  PUSS PUSS Min snygga älskling! <3 :love:

 2. åh, mysigt! ibland kan man nog lyxa till det med tre-rätters, men inte allt för ofta kanske ^_^* hur orkar folk egentligen äta tio-rätters!? Eller ännu mer!!??

 3. Hej ! 🙂

  hehe okej, det är rätt kul att se ibland. 🙂 Okej, låter ju inte så svårt, får ta & testa det när jag har någon rolig tävling. 🙂

  Såg mysigt ut ^^

  Kram

 4. Jag har förresten fått bloglovin att funka nu! Jag vet inte hur, det bara funkade helt plötsligt 😀 hihi. Men jag har problem att komma in på blogg.se, har haft det i flera dagar nu. Det brukar gå tillslut, men ikväll vill det inte alls så jag kan inte blogga :/ det måste vara något i min dator som blockerar..

 5. Hej!

  Vilken härlig alla hjärtans dag och massa god mat! =)

  Såg 3D origamin där uppe, så läckert! =)

  Idag är det ju nästan varmt, bara -9, men vi har ju haft närmare 0 några gånger senaste veckan! =)

  Ha det så bra!

  Kram Elenor

 6. Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft! Nu blev jag akutsugen på efterrätt =)

  Jag känner mig också lite lost.. känns som att det är en rätt stor uppgift om man jämför med tidigare veckor. Jag har inte ens kommit på vad för sorts tidning jag vill göra! Är fortfarande hemma och är lite småsjuk, men ska nog försöka gå imorrn om jag orkar, i så fall ses vi! kram

 7. Elsker, elsker, elsker Jensens Bøfhus! De laver verdens bedste whisky sovs og deres belgiske vafler er også helt fantastiske 😀

  – Ida / couturexx.blogspot.com

 8. Mina föräldrar var på den restaurangen förra helgen! :0 Dom tyckte det var så gott, så nästa gång jag åker till stockholm med familjen ska vi äta där. Fett coolt, ska tänka på att du har varit där! 😉

 9. Åhh de där nachosen åt vi första gången jag var på Jensens, i Danmark en kväll var det och sent dessutom 😛

 10. :thumbup: Vem åt burgaren? Haha, skratta lite (obs, jag har torr, ibland oförstådd humor) undrade vem av er som klara bita en tugga över den burgaren :P:P:P;-P

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.