This post is available in
toppar-70-procent-rabatt

Ni har väl inte missat Nellys grymma kampanj, Epic shopping week? Varje dag denna vecka släpps hundratals nyheter, samtidigt som det bjuds på galna rabattkampanjer, tävlingar och modeinspiration.

I dag kan du fynda snygga linnen och trendiga toppar på Nelly med 70% rabatt. Ett hett tips att spana in om du är sugen på att uppdatera höstgarderoben! Men se upp för att falla i rea-fällan. Köp inte saker bara för att prislappen är låg utan fundera på vad du faktiskt kan matcha sakerna med.

Jag har samlat ihop 12 av mina favoriter från dagens kampanj här nedanför. Det är flera perfekta basplagg som funkar året om, nummer 3 och nummer 10 är mina favoriter. Nummer 4 är plagg jag troligen inte skulle använda så ofta men något jag gärna skulle passa på att fynda nu när det faktiskt är rea 🙂

 

nelly-rea

1. Blurred spot print // 2. Mesh top // 3. Wrapped top (ett must have!) // 4. Mirror bustier

nelly-rabatt

5. Scuba top // 6. Sunday // 7. Floral top // 8. Loose tank

nelly_rabatt

9. Oversize topp // 10. Singoallatop (min favorit) // 11. V-ringat (kolla ryggen!) // 12. Söt tunika

Några favoriter? 🙂
Jag räknade precis ut vad alla 12 linnen skulle kosta tillsammans, totalt 789 kr. Det kallar jag ett kap! Klicka HÄR för att komma till kampanjen och se alla linnen.

Detta inlägg innehåller affiliatelänk(ar). Om du klickar på länken och sedan handlar i webbshoppen hjälper du till att stödja bloggen ekonomiskt.