hamster-burrito

… vid ett pyttelitet bord. Den här videon är seriöst det sötaste du kommer att se i dag! #youarewelcome

Någon fler än jag som vill ha en hamster igen? Haha! 🙂 

 • Haha! Asså, nej… Vill inte ha hamster igen 😛 men söta är dom

 • AHHAHAH alltså kinderna <333 !!

 • hade en hamster som hette Torsten när jag var mindre, saknar honom lite när jag ser det här haha 😀

  • Aw! <3 Haha saknar min Tuss också när jag ser det här 😛

 • Hahah, såg den på Tumblr för någon dag sedan och dog lite… SÅ GALET SÖT!

  • Hahah visst är den!! 😛

 • Jag dör vad söt, fick ju lust att köpa en hamster nu, haha! ;D

 • Åh så söt!

 • God morgon! 🙂
  Du har en blogg som man verkligen vill återkomma till! 🙂

 • Cornelia

  Hej! ♥ Jag undrar över det här med blogazine. Får andra också göra det eller är begreppet blogazine något du har kommit på som ingen annan gör? Undrade för jag är en tjej på 14 år som har haft bloggar och nu tänkte starta igen men jag är väldigt intresserad av journalistik så hade tänkt göra bloggen lite som en tidning. Kanske inte intrevjuer och sånt som du men alltså att skriva dom vanliga inläggen lite mer i tidningsformat? Kan jag det? Låter kanske konstigt men jag har ingen aning, haha!

  • Hej! Såklart du kan det, konceptet är fritt 😉 Dock skulle det vara supergulligt om du inte använder just ordet ”blogazine”. Jag ska försöka skydda det namnet för min verksamhet. Men bloggtidning är ju samma sak fast på svenska 🙂

   • Anonym

    Nej nej! Jag kanske formulerade mig lite fel! Jag hade inte tänkt göra ett ”blogazine” utan bara göra bloggen lite mer som en tidning. Så tack för svaret. Älskar bloggen btw! 🙂

    • Haha ja men absolut! Bara kul ju 😀 Åh tack sötis!

 • Haha, gud så söt!
  Villa ha en burritohamster nu ^^,

 • Ida

  Du har rätt! Kommer inte se nåt sötare idag!

 • Den var ju underbar!! Ge mig en hamster och massa burritos, nuuu! hahah

  • Haha den är verkligen för söt 😀

 • Haha ååh så söt <3 Hade velat ha en hamster om dom inte hade haft så korta liv. Jag har haft många hamstrar men har blivit så ledsen varje gång de dött :/