kids-react-walkman

Hemskt, chockerande eller bara roligt? Döm själv! I den senaste videon från The Fine Bros får vi se hur barn reagerar när de får se den antika, bärbara, kassettbandspelaren Walkman för första gången. Och ja, du kommer känna dig gammal …

 • Kul reaktioner 🙂 Och dåtidens ”nedladdning” var att spela in blandband från radio, så fick man vänta tills programledaren pratat sönder första sekunderna av låten innan man tryckte igång inspelningen. Lika på slutet när låten också skulle pratas sönder, man fick vara snabb att stoppa. Kan nästan tro att pratet var dåtidens kopieringsskydd. 🙂

 • Barnen är ju fett söta.. men lita synd att de äldsta inte visste vad det var.. ahah

 • Jag känner mig riktigt gammal när jag ser sådant här 😉
  Jag kommer ihåg när jag fick min första kasettbandspelare från Sony.
  Så stolt jag var att jag kunde ta med mig min musik vart jag ville. Dock hade jag Nordman med ”Vandraren” på både fram och baksidan. Han var min stora crush när jag var åtta 😉

 • Vilken fantastisk sida du har! Galet imponerad och kan inte sluta bläddra runt här, grymt jobb du gör! 🙂

  • Åh tack så jättemycket! 😀

 • 😀 Haha, roliga reaktioner. Det var ju jättehäftigt när de kom och jag minns hur jag satt och lyssnade på radio och hoppades att bra låtar skulle spelas så man kunde spela in och som Patrik här ovanför skrev att början och slutet på låten kom ju aldrig med pga programledarnas prat.

 • Jag fyller 20 och känner mig riktigt jävla gammal nu alltså… hahaha! Fick frågan av en 11 åring för några dagar sedan: ”Therese, vet du, vi har gratis internet och surfplattor på skolan. Hade du också det när du gick i 4:an?”… eh… jovisst. Vi hade datorer som man knappt kunde ha internet på för att nån alltid skulle prata i telefon… och det närmsta surfplatta man hade var Nokia 3310 med snake…

 • Regni

  Den tekniska utvecklingen har gått fort. Den fortsätter med stormsteg och jag undrar verkligen hur detta ska sluta. Många osv.

 • Ha, ha! Det var kul att se!