Artikeln innehåller reklamlänkar

Ray-Ban Aviator Flash Lenses – min samling!

ray-ban-aviator-flash-lenses

Mina nyaste Ray-Ban Aviator Flash Lenses kom på posten i veckan och jag kunde inte vara mer glad. De är PERFEKTA! Nu har jag inte bara gröna och blåa spegelglas från Ray-Ban i min samling, utan även röda! Ni som följer mig vet att jag är helt besatt av spegelglas överlag, men det är inget som slår ett par klassiska Ray-Bans.

De blåa köpte jag som present till Simon förra året,  men eftersom vi brukar låna solglasögon mellan varandra har jag nog använt dem minst lika mycket som de gröna solglasögonen. Därför känns det himla kul med en ny färg! De röda spegelglasögonen är bara för snygga.

Beroende på vinkel skiftar de i färg – från rött till orange, rosa och guld. Dör så snyggt! 😀

ray-ban-aviator-red-flash-lenses
Ray-Ban Aviator Flash Lenses finns att hitta HÄR hos Loveyewear. De röda på bilden är modell RB3025-112/69 i storlek S(55). De i grönt och blått är i storlek M(58). Jag har fått många frågor om storleken tidigare och nu när jag har testat båda kan jag säga att det inte är så stor skillnad. Storlek S sitter lite bättre på mig men M funkar minst lika bra att använda.

Vilka glasögon tycker du är snyggast? ♥

Pin
Share
Tweet