Artikeln innehåller reklamlänkar

Find your perfect match: Rätt deo för rätt tillfälle

NIVEA Deo Spray

Strålande solsken, en viktig jobbintervju eller första dejten? Väljer du rätt deo för rätt tillfälle?

För att lyckas hålla sig fräsch i alla lägen är det viktigt att hitta rätt bland deodoranterna på hyllorna. Min favoritdeo just nu är Niveas Spray Deo (kostar cirka 40 kr för 150 ml). Den finns i flera olika varianter – alla för olika typer av tillfällen. Jag har tre hemma som jag använder i olika situationer (Invisible for Black & White är den som följt med mig till Kalifornien och klarar hettan hur bra som helst).

Deo-tips för olika tillfällen

  • Nivea Dry Comfort Spray
    För dig som söker en mild och effektiv deo (formula utan alkohol och konserveringsmedel). Ger en behaglig torr känsla på huden.
  • Nivea Invisible for Black & White Clear Spray
    Perfekt deo för dig som ofta bär svart eller vitt och vill slippa jobbiga deofläckar på kläderna. Denna ger ett långvarigt skydd och luktar supergott.
  • Nivea Stress Protect Spray
    Deo för dig som behöver extra skydd i stressiga situationer. Stress-svett sätter in snabbare än vanligt svett och luktar ofta starkare. Denna deo innehåller zinkkomplex som skyddar mot denna typ av ovälkommen svett samt avokadoolja som vårdar den känsliga huden under armen.

NIVEA Invisible for Black & White Clear Spray

Tips! Brukar du svettas mycket? Använd en antiperspirant. De mest effektiva antiperspiranterna blockerar upp till 60 procent av svettutsöndringen och gör att svetten inte får en obehaglig lukt när den kommer i kontakt med bakterier som ligger på din hud.

Fler deo-tips:

 

Pin
Share
Tweet