This post is available in

Det har varit en jättekul dag i skolan! Vi har börjat med radiojournalistik vilket bland annat innebar att vi fick låna varsin radioutrusning och gå ut och intervjua människor. Jag och Natalie tyckte det var jättekul.

Natalie tog en bild på mig med utrustningen på utanför Flemingsberg Centrum.
Visst ser det lite coolt ut va? 😉
Det hade kanske sett ännu coolare ut om jag haft en allvarlig min. Jag ska tänka på det till nästa gång, haha.

Efter introduktionen till radiojournalistik hade vi en föreläsning om rättsjournalistik. Det var en lång men riktigt intressant föreläsning som vi kommer spinna vidare på nästa vecka. Eftersom jag redan innan föreläsningen kände mig trött laddade jag upp med en energidryck. Gött!!

Nu ska jag snart åka och hämta ett paket. Men först blir det middag! 🙂
PUSS!