Artikeln innehåller reklamlänkar

Rödlila ombre på G

Rödlila ombre på G

puple-ombre

Hej, jag heter Ida och jag är spontan. Ibland. I dag vaknade jag upp och kände att jag var redo för hårförvandlingen som jag, i och för sig, tänkt på sedan december. Det är egentligen inte en ultimat dag för att göra något drastiskt med håret. 13.30 ska jag fixa naglarna hos Kasia igen och i kväll ska jag se One Republic på Fryshuset. Men jag håller tummarna för att resultatet blir hyfsat jämnt i alla fall. Annars får jag gömma mig under en mössa 😉

För övrigt vill jag bara hälsa alla som är sugna på att göra något med håret: Just do it! Hår är bara hår. Om du inte blir nöjd är det bara att färga över, sätta på dig en huvudbonad (så fint ord hehe!) eller gömma dig under en peruk. ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

15 reaktioner på ”Rödlila ombre på G”

 1. Det blir säkert superfint!
  Tänkte själv färga ombre någon gång till sommaren. Vill ha kvar mitt mörka hår ett tag till hehe

 2. yay, I’m really curious to know how your hair looks 🙂
  I’ve always thought it was so pretty!

  Keeping fingers crossed: everything will work out!

  Have a grrrreat concert tonight!

  xoxo

 3. Ååååhh vilken färg använde du! Saknar att ha mitt intensiva röda hår men måste köra på brunt nu för att låta håret vila ett år till men jag är så suuuugen på att köra på ombre. please tell meeeee!!!

  xoxoxo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet