Artikeln innehåller reklamlänkar

In a purple flash

Stockholm Street Style Outfit

Det var ett tag sedan jag delade med mig av en dagens outfit. Nu är inte detta, i och för sig, inte dagens, utan lördagens på T-centralen, precis efter att jag och Simon vinkat hej då till min lillasyster som skulle med tåget hem till Umeå.

Även om det inte var direkt soligt vid tågspåret var jag bara tvungen att testa mina nyaste spegelglasögon. Mitt senaste tillskott i min flash lenses-samling är dessa solisar med lila glas som jag köpte på Gina Tricot förra veckan.

Stockholm Street Style Outfit

Those purple flash lenses

Stockholm Street Style Outfit

Jeans, Calvin Klein
Blus, Wetseal
Blazer, Minimum
Boots, Jeffrey Campbell
Solglasögon (HÄR), Gina Tricot
Klocka, Guess
Choker, Primark
Väska (HÄR), Michael Kors

Stockholm Street Style Outfit

Disclaimer

Pin
Share
Tweet