This post is available in

Kronfågel Pulled chicken taco style

En snabblagad middag och ett helt suveränt alternativ till tacoköttfärsen. Det har du här.

I fredags serverade jag tacos med en twist. Istället för köttfärs köpte jag Pulled chicken taco style från Kronfågel. Det är kycklingfilé som har långkokats i sju timmar på låg värme.

Hemma tar det (som tur är) bara 30 minuter att tillaga i ugnen på 175 grader. Det är bara att dra isär köttet med två gafflar och sedan smaksätta kycklingen med den medföljande salsasåsen. Medan kycklingen är i ugnen är det såklart smidigt att fixa en sallad och en god sås. Vi slängde ihop en sommarsallad med kidneybönor, rödlök, tomat, gurka och majs. Till det gjorde vi en limesås på crème fraiche blandat med saften från en pressad lime, salt, peppar och chili.

Pulled chicken taco style

Kronfågel Pulled chicken taco style

Tillsammans var allt himmelskt gott. Tacos är en av mina absoluta favoriträtter och Pulled chicken taco style kommer göra alla fredagar och tacoskvällar ännu roligare med möjligheten till mer variation.

En förpackning räcker till 3-4 personer och kostar cirka 69 kronor. Ett hett tips till dig som också vill variera tacosen eller fixa en supergod och snabblagad middag alltså 🙂

7 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.