reddville_pronaxen

Visste du att 8 av 10 kvinnor ändrar sina planer på grund av mensvärk? Det vill R.E.D.D. Free uppmärksamma med sin senaste kampanj i samarbete med läkemedlet Pronaxen

På uppdrag av Orion Pharma har SheSocial Marketing genomfört en undersökning på temat mens och mensvärk. Av de 3.000 som deltog i undersökningen, samtliga kvinnor med mensvärk, ändrar nära 80 procent sina planer ofta eller ibland på grund av mensvärken.

Jag fick hem ett litet överlevnadskit med saker som kan uppmuntra vid mensvärk. Hårinpackning för färgat hår från Maria Nila (perfekt!), mascara från Oriflame, trosa från Bread & Boxers, armband från Indiska och en Pronaxen-pillerask. Så sött! Mensvärk är ju bland det värsta som finns så bara en varm dusch med en ny hårinpackning kan göra allt lite bättre. ♥

I samband med kampanjen erbjuds även 20 % rabatt på Pronazen på Apotea (samt gratis frakt). Ange bara kampanjkoden ”pronax20” i kassan.

Har du fått ändra dina planer på grund av mensvärk? 

 • Ja det har jag gjort flera gånger. Förr kunde jag knappt få till skolan men jag fick starka smärtstillande och funkade det. Det händer ibland nu också att jag knappt orkar att gå till jobbet men absolut inte lika ofta, som tur är.
  Det är så jobbigt att behöva planera om sitt liv för mens.. :/

 • Jag har fått Pronaxen utskrivet för mensvärk och är jättenöjd 🙂

 • Allt för många gånger. Har inte lika kraftig mensvärk som längre tillbaka, tack & lov för det. Dom gångerna man låg och skrek för att de kändes som att någon stack en kniv i magen på en, usch. Blev inte direkt att man kunde resa på sig då heller :/

 • amoras

  Pronaxen fungerar jätte bra för mig om jag tar två alvedon till 🙂

  Jag måste bara få fråga, hur får man ett eget domän namn på fames?

 • ååh älskar den hår inpackningen från maria nila!! den luktar underbart och är super bra 🙂

 • Får typ göra det varje gång 🙁

 • Händer ofta.. dock pga att jag blöder hemskt mycket så skulle inte ens räcka med en tampong 🙁