This post is available in

Jag har precis kommit hem från skolan. Jag träffade en gammal klasskompis i cafeterian på skolan efter genomgången av rättegångsreferaten. Det var riktigt trevligt! ♥
Eftersom vi pratade en del om bloggande började jag fundera på allvar om det är värt att grundlagsskydda min sida – adaras.se. Jag ska ringa myndigheten för radio och tv nu och höra vad de säger. 😉

Jag har förresten pratat en del om Milano i de senaste inläggen och mer blir det.
Här kommer några bilder som jag tycker var pricken över i:et i Milano.

Alla roliga vägskyltar! På många vägskyltar fanns en gubbe målat i svart i olika positioner. Här en skylt med förbud mot infart. Kul va? Hihi, jag tycker det var kreativt!

En spårvagn som åkte förbi var helt klädd i små lampor och lyste upp hela gatan. Turister på Caféet jag och Simon satt på sprang fram mot fönstret för att få en glimt av den lysande spårvagnen. Flera ”Wow” och något som jag tolkade som ”Titta där!!” på andra språk hördes.

En annan rolig detalj i Italien var att flera soptunnor hade fina motiv på sig. Motiv på växter och blommor till exempel. Det tycker jag att vi borde ha mer av i Sverige också. Det ser ju liiite mer inbjudande ut att slänga sitt skräp i en soptunna med motiv än i en tråkig enfärgad soptunna. Notera förresten hur ren gatan är på bilden! 😉

Så snälla regering, kan vi också få roliga vägskyltar, lysande spårvagnar och soptunnor med fina motiv på? ♥